MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Drzejzi

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by drzejzi, 12 December 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. drzejzi

drzejzi Użytkownik

Imię: Sylwia
    Dokładny nick w grze: Drzejzi
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    W grze potrafię przebywać nawet do 18h dziennie w zależności od chęci ale minimum ok 3h dziennie. Interesują mnie serwery związane z survivalem.
    Data urodzenia: 18/05/1996
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Nie potrafię podać przybliżonej daty rozpoczęcia rozgrywki ponieważ gram już stanowczo za długo w Minecrafta. Czas od kiedy gram mogę policzyć w kilku latach a ilu dokładnie nie jestem w stanie stwierdzić.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Nie jestem w stanie podać od kiedy tutaj gram na tym serwerze ale ile łącznie. Grałam na tym serwerze ponad 3 miesiące, po czym zrezygnowałam i zaczęłam szukać innych serwerów. Po pewnym czasie wróciłam tutaj na dość krótki czas i teraz planuję zostać na tym serwerze.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Do tej pory sytuacja taka nie miała miejsca, a na forach wypowiadam się dość chętnie.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Chciała bym, aby gra na serwerze była przyjazna. Nie da się dogodzić wszystkim ale zawsze można szukać kompromisu. Bardzo chciała bym aby zostały zmienione zasady odnośnie zabudowy wiosek, jedną z atrakcji gry jest odwiedzenie wioski i dokonanie wymiany z osadnikami, na tym serwerz nie ma takiej możliwości. Ważne dla mnie jest również zwiedzanie lochów, jaskiń i twierdz. Zazwyczaj wszystkie skrzynki sieją pustkami i nie można ich otwierać ponieważ znajdują się na czyjejś działce, nie wiem czy tak można i czy się da żeby skrzynki na nowo respiły się co jakiś czas i żeby był zakaz budowania się w takich miejscach, albo żeby chociaż kuboid (działka) nie obejmowała tego miejsca.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Z mojego punktu widzenia nie da się stwierdzić, że pomocnik ma jakieś obowiązki i uprawnienia. Pomocnik powinien sam z dobrej woli pomagać całej załodze m.in. w ogarnianiu chaosu na serwerze, odpowiadać na pytania graczy, pomóc w likwidacji bugów gry, starać się pomóc w doskonaleniu wspólnej gry. Pomocnik powinien również być dostępny, otwarty, kreatywny, miły i chętny do pracy.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Jest to bardzo trudne pytanie. Jestem aktywnym graczem, zwracam uwagę na szczegóły i zachowania, co powoduje że mam milion pomysłów co bym w tej sytuacji zrobiła. Pomagałam ostatnio postawić serwerownię na nogi, ponieważ nie było chętnych graczy. Starałam się użyć wyobraźni i pomóc w walce z problemami. Myślę że nadaję się na pomocnika, ponieważ chcę, próbuję i staram się, aby było lepiej.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Najważniejszym celem rozwinięcia konfliktu jest znalezienie przyczyny sporu. Jeżeli taki się znajdzie i nie jest on bardzo dramatyczny to rozmową można wszystko załagodzić, natomiast jeśli spór dotyczy np. wykorzystywania bugów gry na niekorzyść gracza, używanie niedozwolonych programów czy coś podobnego to warto prosić o dowody typu: zdjęcia, nagrania. Zawsze jest jakieś wyjście tylko trzeba to wyjście znaleźć.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Jestem osobą kreatywną, otwartą na propozycje oraz pomocną, nigdy nie miałam problemu z organizacją w grupie, więc jak najbardziej tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Nie jestem idealna. Nikt nie jest. Ale jestem osobą, która potrafi wiele zdziałać. Dążę do celu nawet jeśli występują przeszkody. Nie ma dla mnie rzeczy nie możliwych. Nie lubię sytuacji niewyjaśnionych, lubię wiedzieć na czym stoję. Moim planem na najbliższy czas jest otworzenie własnej serwerowni z serwerami do gry Rust oraz Hurtworld możliwe nawet że uda nam się otworzyć serwer WOW-a. Uwielbiam gry typu survival i bardzo chętnie w nie gram pod każdą postacią co sprawia że chętnie pomagam w kreowaniu danej gry, gdy jest taka możliwość. Jestem człowiekiem z rozwiniętą wyobraźnią, co pomaga w tego typu grach. Mój zawód w żaden sposób nie pokrywa się z tematyką komputerową jednak to nie jest dla mnie przeszkodą, gdyż mam męża który chętnie mi w tych sprawach pomaga.
    Określ swoją dyspozycyjność:
    Jestem osobą, która nie ma ściśle określonych obowiązków, mój czas moje decyzje. Nie pracuję więc mam dodatkowy czas wolny.
    Umotywowanie podania:
    Nie jestem wykształcona w dziedzinie "Pomoc", ale wiem że jestem w stanie podołać zadaniu, które nie jest łatwe. Decyzja jednak nie należy do mnie lecz do was. Zawsze można się z zadania wycofać jeśli nie czujemy się na siłach lecz najważniejsze jest aby dać drugiej osobie szansę na pokazanie co potrafi.

Reklama
  2. mean

mean Użytkownik

Witaj Drzejzi
    -Źle napisane podanie
    -Nie widuję cię często na sv.
    -Zbyt mała aktywność na forum
    -Proponuje abyś zapoznała się z komendami i obowiązkami pomocnika,z
    samym wzorem podania także.

To tyle z mojej strony :)

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Mhm, śpisz 6 godzin i reszte na serwerze przebywasz :) ?
    Ty się chociaż na godzinę na serwerze pokaż, bo jeszcze nie raczyłaś.

Mogłaś chociaż podać rok, zamiast pisać wielkie wypracowanie.

Chętnie ? No błgam cie jeden post/wątek masz na forum.

Przypomnę ci tylko, że to jest survival, kto pierwszy ten lepszy :).

To czego ty tu szukasz koleżąnko, powiedzie ci się, i odejdzieszm, bo będziesz miała własne problemy na głowie.

Pozwoliłem sobię przytoczyć te fragmenty twojego podania.
    Podanie jest napisane wmiarę estetycznię, ale myślę, żę stać cie na bardziej rozbudowane wypowiedzi, bardziej kreatywne. Pograj więcej, udzielaj się na forum, w grze również, nie napisze, że jestem na TAK czy tam NIE, powodzenia :).

4. drzejzi

drzejzi Użytkownik

Proszę oto wzór:

Imię:
    Dokładny nick w grze:
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Data urodzenia:
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Określ swoją dyspozycyjność:
    Umotywowanie podania:

5. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Skoro niedawno wróciłaś, to daj nam się poznać i przekonaj nas, że nie odejdziesz po kilku dniach grania, tak jak kiedyś. Napisz podanie za minimum miesiąc i zastanów się, czy oby na pewno będziesz mieć czas grać na naszym serwerze. Powodzenia.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page