Ejj a weźniecie mje do ekipy jestem ogar w klepe dam wam na start djaksowom zbroje i djaks eku oke? to jak wezniecie a i jesetm ogar w pefałpe i ładnie bodoje domki z dirtu a i jeszcze mam soper konpa 20 fps na fol detalah to jak weźniecie oke dzieki koham was
Jestem chętny gdyż. Komputer mam nawet dobry: Procesor Intel core i5 modelu nie pamietam. 8gb Ram Karty graficznej nie pamietam. Pvp ogarniam baaaardzo dobrze. Buduje srednio, ale do wytrzymania.
Ej nie śmiejcie się z Niego. Ja też nie bardzo pamiętam/wiem jakie wnętrzności ma mój PC. Wiem, że jest "dobry" i wszystko mi na nim "śmiga" i tyle mi wystarczy Prasę "fachową" przestałem czytać dawno temu, a testy wydajnościowe, w których jeden podzespół dostawał 7 punktów więcej od innego nie jarały mnie nigdy LOL A co do tematu. Uczciwy jestem, kompa mam, budować umiem ale nie potrafię się klepać A zatem pozostaje mi dżungla
Nowa mafia aadsdasasaf ! xd Jaja będą jak niby będzie sobie tą waszą ekipą latać po surce, mielibyście problem, no ale od nowej edycji planuję zero bójek, będę tylko orał pole xd Lepiej dla was