Witam. To again ja, wasza ukochana, wiecznie banowana, imprezowa Crytal Mam wenę na robienie eventów, więc macie szczęście ♥ A więc.. akcja oczywiście będzie na Survivalu. [jak zazwyczaj to robiłam ] Mój nick to xx_Niki_xx, więc jeśli będziecie chcieli być ze mną współorganizatorami, to zapraszam do podarowania mi na event różnych ciekawych rzeczy, oczywiście dla Współorganizatorów będzie możliwość dodatkowa do wygrania [dla 1] miliona AC!!!!! Będziemy śpiewać, tańczyć i świetnie się bawić Tak, wracam do swojego żywiołu!! Napiszcie koniecznie, kto będzie Pozdrowionka, Crytal ♥♥♥ Ps. event będzie za tydzień, ok. 20.00 <3 w sobotę! EDIT: Dziękuje bardzo KalakPL za przyniesienie potek na EVENT + AC na EVENT EDIT1: Dziękuje bardzo Midoriya_ za podarowanie na EVENT enchantowanych ksiąg i itemów EDIT2: Dziękuje bardzo xValkar2001 za podarowanie 10k na event EDIT3: Dziękuje bardzo XxkasianinjaxX za podarowanie 10k na event :3 EDIT4: Dziękuje bardzo PanStachu1234 za podarowanie 2k i ciekawych itemów na event EDIT 5: Dziękuje bardzo dorka za podarowanie itemów na event w postaci diamentów EDIT 6: Dziękuje bardzo laurasamantha1 za podarowanie na event refów EDIT 7: Dziękuje bardzo FILIPO2005 za podarowanie 600ac