Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: Exponiw Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zazwyczaj po kilka godzin, jedynie SkyBlock. Data urodzenia: 29 lipiec 2002. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 2011 rok, wersji niestety nie pamiętam :/ Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 15 czerwca 2016 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłem funkcję Moderatora na serwerze na którym było około 50 osób, lecz serwer się rozpadł. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym, aby pojawiło się więcej trybów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie pomaganie nowym graczom, ma być aktywny na chacie jak i na forum. Jego komendy to /mute oraz /kick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ, bardzo lubię pomagać innym ludziom, po prostu sprawia mi to przyjemność. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Staram się uspokoić graczy w konflikcie, i wszystko sobie wyjaśnić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak, lubię prace w grupach. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Mateusz i moim Hobby jest lekkoatletyka. Trenuje biegi oraz rzut dyskiem. W wolnych chwilach gram w piłkę nożną z kolegami, a w upalne dni siedzę przy komputerze. Moimi ulubioną grą jest Minecraft oraz League Of Legends. Określ swoją dyspozycyjność: Na wakacjach od godzin wczesnych do południa i w godzinach wieczornych. Umotywowanie podania:Nudzi mnie to budowanie na wyspie, więc dlatego chcę dostać tę rangę na tym cudownym serwerze. Pozdrawiam, Exponiw.
Wybacz bardzo cię lubię, ale jestem na NEUTRAL. Podanie jest bardzo ładnie napisane, ale jest bardzo krótkie i ubogie. Dodatkowo w ogóle nie udzielasz się na forum, a podanie to twój pierwszy post. Popraw swoją obecność na forum - bo na serwerze jest spoko. Zacznij też troszkę więcej pomagać. :] Wedle regulaminu napisz podanie za miesiąc, gdyż masz do tego predyspozycje. Pozdrawiam!
Masz bardzo krótki staż na serwerze, pograj więcej daj się poznać graczom, administracji . Napisz podanie za jakiś czas .
Widziałem cię, nie widziałem jak pomagasz, aktywność na forum leży i kwiczy, od podania pieką mnie oczy, ale to akurat wina tego że pisze to o 1:30 w nocy. Wyrok Neutral
Zerowa aktywność na forum. Staraj się odpowiadać na pytania więcej niż jednym zdaniem. Krótki staż na serwerze. Pograj jeszcze miesiąc i daj nam się poznać. Jestem na NIE.