MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

GoldenCobra

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by GoldenCobra, 29 June 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GoldenCobra

GoldenCobra Użytkownik

Imię: Łukasz

Dokładny nick w grze: GoldenCobra

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jedyny świat serwera, na którym najwięcej siedzę jest survival, tam siedzę po kilka godzin dziennie.

Data urodzenia: 11 styczeń 1999, a więc obecnie mam 17 lat.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 15 grudnia 2013. Była to wersja 1.7.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 29 maja 2016

Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie dostałem żadnej kary na serwerze.

Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Wielokrotnie byłem Administratorem, Moderatorem, zaś gracze nie narzekali na moją pracę, nie okłamując Was na przełomie lat 2013-2014 miałem własny serwer, lecz upadł on z powodu rozpadu ekipy, przez co odbyłem roczny urlop od gry.

Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Nic, moim zdaniem serwer w obecnym stanie funkcjonuje dobrze i nie potrzebuje zmian, które mogłyby tylko spowodować lagi,

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Według przeczytanych informacji i obowiązków wyczytałem, iż pomocnik posiada komendy:
    - /kick nick - Co wyrzuca gracza z serwera.
    - /mute nick - Co wycisza gracza na dany okres czasu.
    Co do obowiązków to pomocnik powinien pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu, zgłaszać usterki/bugi ViceAdministratorowi lub Administratorowi Głównemu, pomagać graczom w ich problemach, uczestniczyć w życiu serwera oraz być dyspozycyjnym.

Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: A więc podstawą do tejże chęci, jest mała zauważalność pomocników na serwerze survival w godzinach porannych, aż do prawie wieczorowych, ja póki co mam czas wolny, toteż na serwerze jestem po parę godzin, wielokrotnie zauważam osoby, która potrzebuje pomocy owej rangi, lecz nikogo z przedstawiciela "Pomocników" nie ma online, a ja wtedy się staram podać owemu graczowi pomocną dłoń. Poza tym obecnym pomocnikom, jak i moderatorom i wyżej postawionym administratorom przyda się dodatkowa pomoc, dodatkowa głowa do myślenia.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Początkowo będę dociekać, kto owy konflikt wzburzył i na jakiej podstawie, kto był ofiarą tego konfliktu, następnie próbuję się prywatnie dogadać z dwoma osobami w celu jakiejkolwiek ugody. Jeżeli osoba, która wzburzyła konflikt złamała regulamin, a ofiara została bezpodstawnie oskarżona to owa osoba zostanie wyrzucona z serwera, jeśli osoba będzie nadal łamać regulamin będę go dociekliwie wyrzucał z serwera, aż po trzech wyrzuceniach otrzyma wyciszenie nadany czas, by zrozumiał co uczynił i wyciągnął z tego wnioski.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, komunikatywność jest moją pozytywną cechą, nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości.

Opisz swoją osobę: Na imię mam Łukasz, mam 17 lat. Zamieszkuję województwo lubuskie, a dokładniej miasto Gorzów Wielkopolski, gdzie się urodziłem. Jestem osobą, którą cechuje bycie miłym, sympatycznym, wyrozumiałym i dobrze słuchającym, a także pomagającym. Moją pasją jest muzyka, chciałem kiedyś tworzyć własną, lecz z powodu braku czasu i zniechęcenia rzuciłem to w kąt, więc odnalazłem swą drugą pasję tj. sporty różnego rodzaju: piłka nożna, siatkówka, koszykówka oraz piłka ręczna. Swoją karierę w wirtualnym świecie zacząłem w wieku 10 lat, grałem w przeróżne gry, pięć lat później

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze mogę spędzić na luzie 2-5 godzin dziennie, gdyż nie mam na razie zbyt wiele do roboty.

Umotywowanie podania: Swoje podanie motywuje tym, że moim zdaniem nadaję się na pomocnika, umiem uspokoić graczy, nie łatwo mnie zdenerwować "Mam stalowe nerwy" i potrafię sobie radzić w różnych sytuacjach.

Reklama
  2. Diarect

Diarect Użytkownik

Na serwerze jeszcze NIGDY Cię nie widziałem,a siedzę tam nawet do 10 godzin dziennie. NIGDY też nie widziałem, żebyś pomagał. Na forum się nie udzielasz to jest Twój pierwszy post. Podanie jest ładne, ale zero aktywności z Twojej strony. Powodzenia następnym razem.

3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Pierwszy raz widzę ten nick.

Na nie.

4. fox12

fox12 Użytkownik

Nie.Nigdy w życiu moim Minecraftowym Cię na serwerze nie widziałem xD.

5. Moderation

Moderation Użytkownik

Co wy się czepiacie? Dobre podanie. :D

Na TAK

6. _Arbuzik_

_Arbuzik_ Użytkownik

Była bym na TAK tylko nigdy cię nie widziałam xD Spróbuj za miesiąc :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page