MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Inevara

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Inevara, 5 February 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Zanim zacznę, chcę was prosić o:
    1. uchylenie podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. regulaminu sieci CA.
    2. zaniechanie uwzględniania osobistego zdania o mnie przy ocenie mnie jako kandydata na stanowisko pomocnika. Świat idzie do przodu, a ludzie z nim. Taka przynajmniej jest teoria. Wiem, że mnie nie lubicie, ale czasem warto się przemóc.
    3. jednorazowy wyjątek, odejście od tego szablonu wykorzystywanego przez was przy odrzucaniu podań. Od "profesjonalizmu". Bądźmy ludźmi, bądźmy sobą. W zamian podaję prawdziwe imię, bo podejrzewam, że to moje piękne wymyślone się wam nie podoba.

Imię: Konrad

Dokładny nick w grze: Inevara

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Niezbyt często w grze bywam, ale jednak czasem potrafię posiedzieć po parę godzin na trybach survival i creative. Forum jednak mam otwarte w tle prawie stale. Wszystko da się dostosować.

Data urodzenia: 20 grudnia 1999 roku

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Jakoś w okolicach 2012 roku, wersja 1.2.3

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Sierpień roku 2015

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Jednorazowy ban za reklamę nieumyślną (tak, wiem już, żeby nicki zgłaszać po cichu), dwa ostrzeżenia na forum za niezamazane reklamy w skargach (klasyczny błąd nowicjusza), jedno ostrzeżenie na forum za naruszenie netykiety (tu po prostu gorszy dzień podsycony nieciekawą sytuacją).

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Możliwości gracza, potencjalnego pomocnika, ograniczałyby wszystko po prostu do opanowania chatu. Gdyby jednak uwzględnić to, na co szczególnego wpływu nie mam, propozycją moją byłoby udostępnienie WorldEdit dla graczy z rangą Premium i komendy /pweather dla graczy z rangą Vip.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy /kick i /mute, służące do częściowego ograniczenia aktywności gracza w grze poprzez jednorazowe wykopanie i czasowe (lub nie, ale tego się raczej nie używa) wyciszenie gracza. Możliwość ominięcia cenzury i blokady anty-caps lock. To tyle, jeśli chodzi o uprawnienia. Do obowiązków należą udzielanie się w społeczności serwera, wykazywanie pozytywnej aktywności, stanowienie swego rodzaju wzoru dla graczy, niesienie wsparcia innym użytkownikom serwera, włączając w to rangi wyższe, którym podlega i których polecenia wypełniać pomocnik powinien, powinien też mieć jak najczęściej otwarte kanały komunikacji dla rang wyższych.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Szczerze? Nie do końca wiem. Wiem natomiast, że są osoby, którym mogę pomóc, mogę wspierać graczy poszukujących pomocy na forum, gdzie moja aktywność jest największa. Z racji łatwego kontaktu mogę też prawie zawsze wejść do gry i szybko opanować potencjalną nieciekawą sytuację. I bez tego zresztą lubię czasem wejść, popisać z ludźmi, pomagać trochę, chat jest z reguły moim najwyższym priorytetem podczas gry. Niby to głupie i oklepane, ale ja lubię pomagać, odruchy mam już dobrze wykształcone w tym kierunku.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Po analizie moich poprzednich prób (udanych zresztą) stwierdzam, że wygląda to u mnie tak: Rozmowa ze stronami skłóconymi na forum publicznym, próba rozmowy z każdą ze stron prywatnie i logiczna argumentacja celująca w załagodzenie konfliktu, ewentualnie włączenie się do konfliktu i stłumienie go od środka jako jedna ze stron. Poza /msg nie są mi do tego potrzebne komendy.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak się zastanawiam, kontempluję, rozważam, myślę i stwierdzam, że raczej tak. Mam pewne doświadczenie w tej kwestii, zarówno dobre, jak i złe, obawiać się o to nie trzeba.

Opisz swoją osobę: Imię i wiek znacie z dwóch pierwszych punktów, więc nie sądzę, żeby konieczne było powtórzenie ich tutaj. Uczęszczam do rzekomo elitarnego liceum, do klasy drugiej o profilu matematyczno-chemicznym, oceny mam całkiem dobre. Cierpię na pewne schorzenie natury mentalnej, lecz nieszczególnie lubię o tym pisać, więc jeśli ktoś chce znać szczegóły, to polecam poczytać poprzednie podanie albo skorzystać z komunikacji prywatnej. Poza szkołą prawie stale słucham jakiejś muzyki z przewagą metalu, w domu lubię poczytać coś z gatunku science-fiction, poprzeglądać internet, pograć w gry takie jak Warframe, League of Legends czy właśnie Minecraft. Jest w moim życiu również czas na pracę, pseudo-medytację i tzw. drugą połówkę (Walentynki niedługo, w tej sytuacji jest to warty wspomnienia szczegół). Jestem osobą raczej cichą, kierującą się w życiu logiką (mimo że wszelkie testy wskazują, że emocjonalność to moja główna cecha), inteligentną. Wszelkie znaki na niebie i ziemi mówią, że motywacja dość mocno rozszerza zasięg moich możliwości i chęci (zresztą pewnie nie tylko u mnie, jednak ja potrafię się mocno uczepić celu czy przyczyny). Jestem w stanie odrzucić prywatny stosunek do sprawy, jeśli chodzi o obowiązki. Jestem też osobą dość wnikliwą, lubię analizować przyczyny i skutki. Lubię też obserwować (jakkolwiek by to teraz nie brzmiało i cokolwiek by nie znaczyło). Czego nie lubię, to wyklepane, sztywne szablony. Wolę jakąś własną inwencję w tworzonej wypowiedzi, dziele czy czymkolwiek, gdzie da się zastosować szablon. Generalnie jestem raczej pozytywną osobą, wszelkie negatywy wypływają najczęściej mimo mojej woli.

Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować codziennie poprzez serwerowy TeamSpeak czy platformę Steam. Mogę się dostosować do ewentualnych dodatkowych kanałów komunikacji. Najpewniejszy kontakt jest po godzinie 17 każdego dnia.

Umotywowanie podania: Cóż... Szczerze, nie wiem, jak was mogę przekonać, jednak próbować zawsze warto, lepsze to niż mieć później świadomość straconej szansy. Jedna chętna do pomocy osoba więcej to zawsze jakiś zysk, niezależnie od tego, jak jej nie lubicie, przecież nie musicie cały czas z nią przebywać. Pomaganie zawsze było dla mnie czymś więcej niż zwykłym obowiązkiem czy powinnością. Poza tym mam wobec serwera coś w rodzaju długu wdzięczności (tu chciałbym pozdrowić Pysiaczkową; BARDZO SERDECZNIE pozdrowić).

Do graczy: Zanim ktoś wysunie jakieś insynuacje, że podszywam się pod kobietę, polecam najpierw zapoznać się z faktami i zrozumieć, w jaki sposób dokładnie działam.

Reklama
  2. Pysiaczkowa

Pysiaczkowa Ta której nikt nie lubi

Jestem na TAK ponieważ:
    -Gdy Inevara odszedł serwer się sypie widać to bardzo. Niektórzy nowi pomocnicy to _superliwia_v2. Ten o to człowiek znowu by przywrócił serwer do normalnego funkcjonowania.
    -Sama widzę gdy jestem na serwerze ktoś się wyzywa/kłóci a nie ma nikogo z ekipy czy administracji. Tutaj kontakt jest prawie cały czas.
    -Posiada swoje zdanie które ciężko jest raczej zmienić to jest prawie że niemożliwe. Strasznie uparty gość ;p Raczej nie zmienia zdania jak połowa osób którzy podlizują się ekipie przy pierwszej lepszej okazji.
    -Szczery bardzo.
    -Nie wyzywa graczy tylko stara się im wszystko na spokojnie wytłumaczyć. Spokój i cierpliwość to podstawa ;D
    -Miły bardzo ale nie pozwoli sobie wejść na głowę
    -Nie kłamie co jest bardzo ważne. Można mu ufać wiem co mówię ;3 .
    -Ogólnie super pozytywny gość ^^
    -Ojejku tak się rozpisał że omg :eek:
    -Może ekipa i administracja nie przepada za Inevarą ale myślę żeby kierować się dobrem dla serwera a nie tym czy lubi się wybraną osobę czy nie.
    -Był moderatorem zna się na rzeczy
    -Długo gra na CA
    -Trudno go wyprowadzić z równowagi (Niestety, próbowałam wiele razy nie wyszło;-; )
    -Wszyscy robią błędy. Każdy powinien dostać drugą szansę według mnie.
    -Ogólnie mam nadzieje że pozytywnie zostanie rozpatrzone to podanie ^^
    -Polecam tego użytkownika
    -PROSZĘ ADMINISTRACJĘ O KIEROWANIE SIĘ DOBREM SERWERA A NIE TYM CZY SIĘ KOGOŚ LUBI :V
    -Mam nadzieje że dacie znowu szanse Konradowi BO SIĘ STARA NIE TO CO INNI
    -Nie nabija beznadziejnych nic nie znaczących postów żeby sobie posty nabić JAK INNI
    -Ogólnie to polecam
    -Zależy mu na tym serwerze ;V
    -Jak dacie mu szanse to będzie najlepsza decyzja w waszym życiu
    -Powodzenia! <3

(Wybaczcie mi nie umiem pisać swoich opinii jakoś pięknie)
    (Tak odpowiedź skopiowana z tamtego podania, parę punktów dodałam)

3. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Rozpisane podanie ale nie pasuje mi 1 rzecz. A mianowicie czemu nie zastosowałeś Bb code? Wtedy podanie byłoby dużo ładniejsze.
    Co do samego podania jestem na TAK

4. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

@Panstachu321 zobacz na moje informacji o repucie hehe
    Cóż już Pysia się rozpisała
    Wielkie TAK

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Niejawne głosowanie.

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Niestety, z przykrością informuję, że Administracja nie zdecydowała się na uchylenie ww. punktu.

Dzięki, że postanowiłeś podać swoje prawdziwe imię.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page