MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Itemy

Discussion in 'Pytania i Problemy' started by ★GaNgStAr★KrólPvP★, 12 January 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Chciał bym prosić o zwrot itemów :) Mialem jablko zycia i stracilem itemy po dednieciu ale lvl dalej zostal
    Dalem ten filmik jako taki maly dowod ze nie odzyskalem itemow po zdedaniu powiem jak to bylo

Poszlem na pvp no ale potem mialem laga no i wywalilo wiec zresetowalem router (Zmienilo mi sie odrazu IP) Weszlem na serwer i Jeszcze przed zalogowaniem mialem wszystkie itemki
    ale jak sie juz zalogowalem itemki znikly i zostal dam lvl

Nie wiedzialem gdzie dac ten watek czy do wiec dalem tutaj

https://www.youtube.com/watch?v=-duVCEG1FgM&feature=youtu.be

Itemki: 7 Koxów (złote jablka) Miecz diamentowy Ostrosci 5 Niezniszczalnlosci 3 Grabiez 3 Zaklety Ogien 2 Odrzut 2 Kilof Wydajnsci 5 Fortuna 3 niezniszczalnosci 3 luk Moc 5 Niezniszczalnosci 3 Uderzenie 2 Ogien 1 Nieskonczonosci 1
    No i oczywiecie set na ktorym mi najmniej zalezy :) Ochorna 4 i nizniszczalnosci 3 dodatkow nie chce mi sie wymieniac

Pozdrawiam Ganguss <3

Reklama
  2. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Staff Member Administrator

„Poszlem na pvp no ale potem mialem laga no i wywalilo wiec zresetowalem router (Zmienilo mi sie odrazu IP) Weszlem na serwer i Jeszcze przed zalogowaniem mialem wszystkie itemki
    ale jak sie juz zalogowalem itemki znikly i zostal dam lvl”

https://craftapple.pl/sklep/modules/shop/product.php?sid=46

Zginąłeś bo wylogowałeś się w walce, na to jabłko nie działa. Wszystko jest opisane w sklepie, link wyżej.

Przed zalogowaniem mogłeś widzieć te itemy, ale po zalogowaniu musiały zniknąć.

3. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

"Poszlem na pvp no ale potem mialem laga no i wywalilo"

Ile już to razy wszyscy przerabialismy :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page