MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Jabłko życia

Discussion in 'Pytania i Problemy' started by lolek_official, 16 December 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lolek_official

lolek_official Użytkownik

Grałem sobie ostatnio z kolegą i walczyliśmy na arenie. Miałem na sobie nałożony efekt jabłka życia, gdy nagle mój internet przestał działać i mnie wywaliło z serwera. Po powrocie na serwer moich rzeczy (set 4/3 miecz diamentowy z dużą ilością enchantów, łuk za 700 ac, parę złotych jabłek, mikstura siły, prawie stack jedzenia, złote jabłka) nie miałem moich rzeczy w ekwipunku ani w endercheście, po ok. minucie na chat wyszedł komunikat, że itemy oraz level zostaną mi przywrócone, a nie zostały, da sie to jeszcze jakoś przywrócić?

nick z gry: lolek_official

Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

@lolek_official
    Jabłko życia ma niestety do siebie to, że jeżeli jesteś podczas walki i ci net padnie podczas niej - giniesz i itemy nie zostają Tobie przywrócone.

Dokładniejszy opis:

Jabłko życia działa tak, że jeśli zginiesz (zakończenie walki między dwoma graczami, z czym czas walki - te cyferki co się zniżają coraz bardziej, do zera) - Twoje itemy się ponownie "respią" w Twoim EQ. Natomiast jeśli nie zginiesz podczas walki, tylko np. Internet Ci wywali, albo wyłączy Ci się nagle komputer, gdy odliczanie nadal trwa, i jesteś w walce i nagle znikasz z serwera - itemy mają prawo zniknąc.

W sklepie jest dokładny opis jak działa jabłko życia - https://craftapple.pl/sklep/modules/shop/product.php?sid=46

Mam nadzieję, że rozwiałam Twoje wątpliwości,
    Pozdrawiam, Crytal!

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Burak Burak x 1
    • List
  3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

• Lubię To Lubię To x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.