Nie wiem o co Wy się kłócicie ostatnio na tym forum. Załatwmy może to w jednym wątku. Sprawa 1: Gdzieś wyczytałem coś o pomocniku "dejvoo" multikonta etc. Oświećcie mnie. Rozumiem że zarzucacie dejvoo multikonto MychaTy ? Do czasu rozwiązania sprawy 1, zakaz poruszania innych tematów (nie związanych z tą sprawą)
Infi dokładnie chodzi o to, że DejVoo prawdopodobnie ma multikonto o nazwie MychaTy, oraz wymysły graczy, niewiem czy prawdziwe, że mają nawet te same Ip. O to jest sprzeczka, choc wg. mnie DejVoo i MychaTy to 2 inne osby, grałem z nimi w tym samym czasie, każdy się samodzielnie poruszał, więc multikonto jak dla mnie odpada.
Z tego co wiem viceadministrator MrAstar sprawdzal IP i DejVoo, MychaTy mieli takie samo IP Ps.Sorki za pismo pisze z telefonu Pozdrawiam
OK skończmy tą szopkę bo mnie to wkurzać zaczyna. Napiszę Infiemu o co tu tak naprawdę chodzi. [hr] LadyGirl Ten ss to ty robiłaś ?
Ktoś sprawdzał IP ale nie powiem kto bo nie pamiętam XD i z tego wynikło (z tego co ja słyszałam) że Mychaty, Bleo i DejVoo to te same osoby. Się wypowiedziałam o tym co wiedziałam pozdrawiam.
Jednego w tym nie rozumiem, co wy się tak przyczepiliście Mychatego jak żyd pierogów. Zazdrościcie mu czegoś, czy macie poprostu ból dupy ?
Dokladnie Creepez, ktoś ma ból..., ze ktoś ma kilka kont. Skoro multi są dozwolone, to chyba mozna je mieć. A skoro już zmieniacie te konta jak *skarpetki*, to może mniej smrodu bedzie w tych kłótniach. Milego dnia
Ja mam multikonto o nazwie Pomocnik, stawiam go sobie przy portalach, żeby pigmeni się robili, a ja zbieram tylko złoto i exp