Z tego co widzę MychaTy to dejvoo - IP nie kłamie. Sprawa 2: Ciągłe skargi na reconnecta, co wam takiego zrobił.
Infi, dokładnie jak mówi popek Przypuszczam chorobę zwaną Aidanozą, czyli wszelkie błahsotki dla degrada XD
Jestem SVipem, coś przeklne i odrazu skarga dla degrada ^^ Nie no na mnie na forum nigdy nie było skargi
XINfiniterX są 2 przypuszczenia 1.Tak dużo osób zazdrości reco jego rangi. 2.Reconnect jest złym modem Osobiście nie będe komentował ,które wybieram 1 czy 2 Pozdrawiam
_SaktoX_ i reszta frixów, wyobraźcie sobie, że siedzicie parę godzin na serwerz, z rangą mod lub pomocnik, i przez czały czas jesteście bombardowani pytaniami takimi jak: Gdzie Jest ratusz, Kto tu jest adminem, jak znależc działkę, jak mieć działkę... Niedziwię się, te pytania serio są wnerwiające, i chyba nawet papież by tego nie wytrzymał
Creepez takie są obowiązki pomocnika jak i moderatora,nikt im nie kazał brać na siebię tych wszystkich zadań.Sami się do tego zgłosili nikt im tego nie kazał tego robić tak samo nikt nie powiedział,że będzie łatwo Pozdrawiam
Pat277 tylko dlaczego tyle osób składa skargi na reconnecta? Tyle osób chce dla niego degrda,myślę ,że coś w tym jest
Mnie osobiście reconect wk****, a dokładnie jego zachowanie. Tu jest takie grono lizo-dupcow. Dajmy na to denerwuje phantom_screw, tepam mu ludzi na działke, cos tam pisze z nim na czacie a recconect musi sie wtrącić, dodać te swoje 3 grosze i mnie obrazić. I jeszcze bezczelny twierdzi zebym se pisał skarge " bo ja i tak degrada nie dostane ahahaha". Tak wiec nie ma co sie dziwić ze jest tyle skarg na niego. I wbrew temu co pisza lizo-dupce marysia, pat, creepez nikt mu nie zazdrości, po prostu ludzie go nie lubią ze względu na jego zachowanie. Co raz pojawiają sie postacie o nickach "reconecttoch**" i inne, albo wyzwiska na jego temat, natomiast nigdy nie zauważyłem zeby ktos wymiatacz23 obrażał a tez ma moda, albo pearl a nawet adsone. Stale przewijają sie pretensje tylko do phantoma, reconnecta i pata. Wiec lizo-dupce chyba z ta zazdrością bólem dupy oraz "albertopatole" nie trafiliście ^^.