MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

KamilaPLXD

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by KarolinaPL, 11 May 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KarolinaPL

KarolinaPL Użytkownik

Imię: Karolina
    Dokładny nick w grze: KamilaPLXD
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie w grze przebywam 1,2,3,4 lub więcej godzin. Najchętniej gram na Creative.
    Data urodzenia: 1996.02.22
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft gram 6 lat ale daty nie pamiętam... Wersja: beta 1.7.3
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwerze CraftApple gram 3 lata ale daty też nie pamiętam ;/
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, na szczęście nie.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłam KidModem.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno starałabym się o to, by nie wywalało z serwera i nie cofało.
    Reszta jest ok.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie (tak jak sama ranga wskazuje) innym członkom ekipy i oczywiście graczom serwera. Pomocnik powinien także być miłym, i spokojnym. Pomocnik też powinien udzielać się na forum. /kick wykopuje gracza za np. spam, reklamę czy netykietę. /mute wycisza gracza np. 10min, 1godz, 7dni.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Pomocnikiem chciałabym zostać, ponieważ mam doświadczenie, i staram się już nawet długo o tą rangę.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw wysłucham graczy potem winny dostanie ostrzeżenie. Chyba, że winny zrobi coś bardzo złego, powiadomię admina.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: No jasne.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem miłą, sympatyczną i mądrą osobą. Potrafię dogadywać się z innymi. Często pomagam innym, ponieważ bardzo lubię pomagać. Uwielbiam serwery takie jak np CA chodzi mi o to, że uwielbiam serwery Creative ;3 Dużo osób mi ufa, więc jestem godna zaufania.
    Określ swoją dyspozycyjność: Często wchodzę na serwer, a także poświęcam mu dużo swojego wolnego czasu. Staram się o tą rangę ;3
    Umotywowanie podania: Jak coś nie zależy mi tylko na randzę! I też dużo osób mogło nie widzieć mnie na serwerze... Grałam jeszcze na koncie XKarolinaX i xXxKarolinaxXx (Nie wiem czy dobrze podałam, nie za bardzo pamiętam) Skontaktować się można ze mną przez skypa. Nick skypa: Koralina161.

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

RE: Podanie KamilaPLX.D

Aby pozbyć się emotikon, wystarczy wcisnąć ten guzik znajdujący się po prawej stronie na dole;

[Link]

3. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Według mnie podanie jest ładnie napisane; pozbawione błędów, nie jest "przekombinowane", ale można się uczepić punktu: Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik". W wątku mówiących o obowiązkach pomocnika (klik)znajduje się troszeczkę więcej obowiązków, które warto wymienić. Wszystko wymaga małego dopracowania.
    Widywałam Cię na serwerze i dałaś się poznać jako miła, sympatyczna osóbka i nie zauważyłam nic niepokojącego. I co najważniejsze- starałaś się pomóc graczom.
    Koniecznie musisz zwiększyć aktywność a forum, wypowiadaj się w wątkach, aby można było lepiej Cię poznać i ocenić Twoją wiedzę.

@edit: Przepraszam bardzo za brak oceny końcowej, ale to z pośpiechu. Jestem neutralna, ale jednak bliżej "TAK". Jeżeli się postarasz, to w następnym podaniu na pewno będę na TAK.

4. wickedskinner

wickedskinner Brodacz

Nie, chyba nie mogę przeboleć tej wypowiedzi. Już nawet nie z powodów, które dla mnie osobiście wydają się kuriozalne, ale za sposób ich przedstawienia. Mi to wygląda jak jakiś hejt, sączony jad, zero szacunku wobec drugiej osoby, według mnie to kompletnie nieakceptowalny sposób argumentacji, byle by kogoś wyśmiać, ośmieszyć.

- no to w ogóle brzmi jakbyś się cieszył, że ktoś został zdegradowany.

***Powyższy tekst został napisany w oparciu o post użytkownika @Rectuz, który został usunięty.

Skoro już zacząłem wypowiedź, to wypadałoby również powiedzieć coś o podaniu, które może faktycznie w paru miejscach dałoby się dopracować, ale jest w nim "to coś", tak że w gruncie rzeczy chyba mogę powiedzieć, że mi się podoba. Pamiętajmy jednak, że sam wpis podania to tylko tak naprawdę część całości. A o drugiej stronie podania, czyli o samej Twojej aktywności na serwerze nie potrafię powiedzieć wiele. Na creativie wprawdzie spędzam bardzo mało czasu, pozostaje mi zatem polegać na wypowiedzi innych, a jeżeli ekipa Cię akceptuje i widzi, że się starasz, to jest to Twoim zdecydowanie dużym plusem.

Życzę powodzenia, wickedskinner.

5. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Został usunięty bo przyznam, że osobę kandydującą na pomocnika zbyt brutalnie potraktowałem. Nie chciałem jej urazić tylko wyrazić swoje zdanie, a jeśli ją naprawdę uraziłem to naprawdę z całego serca przepraszam.

Zaś do zdania napisanego przez wickedskinnera mówiącym o tym, że cieszę się z czyjegoś degradu nie zgadzam się, ja po prostu napisałem jak było.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page