Tak jak widać po tytule chodzi tu o kilofy a mianowicie o ich sprzedaż. Mam na sprzedaż : 5 kilofów 5/3/3 (wydajno. 5 niezni 3 szczęśc 3) Za 1.60 PLN na skarbonkę Oraz 5 kilofów 5/3/1 (wydajno 5 niezni 3 szczęśc 3) Za 1.50 PLN na skarbonkę Ewentualną chęcią kupienia proszę składać pod wątkiem, w grze lub na PW. Serdecznie pozdrawiam Panstachu321 x)
Pisząc surowce mam na myśli głównie żelazo i złoto, ponieważ innych surowców na razie jeszcze nie posiadam. Jeżeli nie będziesz zainteresowany moją ofertą, a chciałbyś za kilofy diamenty, to będziesz musiał trochę poczekać ze względu na to, że obecnie jestem w trakcie wydobywania skarbów z kopalń i prawdopodobieństwo znalezienia tam chodź 1 diamentu jest nikłe, ale nie poddaje się!
Otrzymałem od JohnRambo bardzo fajny prezent na mikołaja w postaci diamentów, dlatego też mogę kupić kilof diamentowy [enchant: Wydajność V, Niezniszczalność III, Jedwabny Dotyk I], a także drugi diamentowy kilof [enchant: Wydajność V, Niezniszczalność III, Szczęście III]. Podaj ilość diamentów jaką chcesz za 1 kilof, a wtedy potargujemy!