Witam, mam propozycje, aby komenda /enderchest Ktora jest dostępna dla Svipa, nie była możliwa podczas Ct. Jest to bezsensu ponieważ gracze gdy zaczynaja przegrywac , chowają najwazniejsze itemy do enderchestu.
Tak tylko, że gdybyś ty miał Svipa to byś był przeciwko tej propozycji. Nie myśl tylko o Sobie. Pozdrawiam.
ale w takim razie normalny gracz nie ma szans z Svipem , bo svip moze Sobie 9 kompletow eq /ec miec i co wtedy?
Jestem za równo na nie, jak i na tak. Plus tej komendy - Skączyły mi się np. Potki "szybkości" w eq, wpisuję /ec i sobie biorę. Minus tej komendy - Trwa walka "przegrywam" szybko wkładam cenne rzeczy >.< Więc, że tak powiem neutral
To jest serwer survival wiec zakupno usługi svip nie powinno dawać przywileju w czasie walki. Girlgamerspl twoje plusy i minusy to odpowiedz dlaczego chcą to wylaczyc
Popek nie długo zabiorą repair all a powodem bedzie (ze nie moge naprawić Itemow bo pisze zbyt drogie, wiec repair all to za duzo )
Repair jak najbardziej - zaplaciles 35 zl - nie musisz expic jak zwykly gracz. Ale ten enderchest to bez sensu . Odpali koxa, wszystko przerzuci i tyle.. a ja mam dajmy na to po procie i nic nie zyskalem, a do tego musze wbijac lvl zeby naprawic
Laneya wiem co czujesz przede mna tez chowali/ chowają. żadna komenda nie powinna byc dostępna w czasie walki!
A ja jestem na NIE. Po to ludzie kupują SVipa - żeby mieć lepiej A jak już musicie poodejmować te komendy to chociaż obniżcie cenę , żeby to miało sens..
Według mnie ta komenda powinna zostać w zestawie S'vipa, a także, żeby gracze którzy posiadają ten status mieli odrobinę lepiej. Laneya jeżeli ta komenda Ci w zestawie przy zakupie S'Vipa przeszkadza to nie nasz problem. Gdybyś ty miała ten status to był by sprzeciw żeby usuwać te komendę podczas walki.
Poje*** niektórych już. A ja proponuj wprowadzenie komend takich jak /tpa , /tpahere tylko dla Svipow i kij wam w oczy bambusy z etiopi.
No i Fajnie Moga wprowadzic tylko dla Svipow. Wtedy przynajmniej nie bedzie placzu, ze ktos tepnal do pulapki. Ale /ec powinno zostac skasowane, jest to bezsens , albo chcesz walki albo nieproste. Jak nie chcesz stracic itemow to nie wychodz na surke do endu czy gdzie kolwiek, gdzie jest pvp.
EC jest przydatne gdy koncza mi sie potki, wiec osobiscie jestem przeciw. P.S. Nigdy nie uzylem tej komendy zeby schowac tam itemy, ale wiem ze istnieja tacy gracze ktorzy faktycznie tak robia czego nie pochlebiam gdyz jest to zwykle tchorzostwo i tyle.