KONKURS PVP Witam was i zapraszam wszystkich chętnych na konkurs pvp -> Konkurs odbędzie się 2017-01-2 na serwerze survival o godzinie 18:30 -> udział może brać każdy kto posiada diamentowy set (nie musi być enchantowany) najlepiej żeby był 4/3 i micz 5/2 -> koxy/refy/potki dozwolone. -> zakaz używania pereł/owoców refrenusu/łuków ucieczka=eliminacja z turnieju. -> Starcia graczy 1v1. -> Im dalej przejdziesz tym lepsze dostajesz nagrody. (czyli za każdą wygraną walkę dostajesz jakąś nagrodę im dalej zajdziesz tym lesze nagrody) NAGRODY (1) MIEJSCE set z sklepu 4/4 dwa sety 4/3 + naprawa 64 złote jabłka ,miecz 5/2 i 25 000 ac (2) MIEJSCE 2 sety 4/3 + naprawa 40 złotych jabłek miecz 5/2 20 000 ac (3) MIEJSCE 1 set 4/3 + naprawa 30 złotych jabłek 15 000 ac Pozostali również otrzymają nagrody. UWAGA!!! PO ŚMIERCIE NIE ODDAJEMY SOBIE ITEMKÓW ->konkurs odbędzie się na podziemnej arenie na moich działkach organizatorami konkursu są MarcinMT i JohnRambo -> wszystkie zgłoszenia kierować do mnie lub MarcinMT https://zapodaj.net/b14d9b64b2e9e.png.html
Czy w czasie turnieju dozwolone będzie korzystanie z komend premium (chodzi mi głównie o /heal)? Czy możesz zdradzić więcej szczegółów na temat zasad turnieju (drabinka do pierwszej śmierci / play off / inny system)? Do kiedy można zgłaszać swój udział?
Witaj Comikator tak można korzystać z komend /heal zabronione śa tylko perły refrenusy załóżmy że będzie 8 uczestników (jak na tą chwilę) czyli odpada połowa z nich itd. zgłaszać się można do dnia konkursu czyli 2 stycznia nowego roku
Swoje zgłoszenia proszę kierować do godziny 17:00. [hr] Aktualnie są zapisani: Hejt_Ju Iron_Man R_A_P_E_R Ladavi Swiezacek Milionerzulicy Jazminola _KoKa_ SZTURMS Stann54
Chciałem podziękować organizatorom za umożliwienie innym Graczom tak wspaniałej rozrywki. Emocje było czuć nawet na trybunach. Gratuluję też wszystkim uczestnikom, daliście z siebie wszytko !! #Event #Survival #Gracze
Hate_You ja go znam, to jest mój kolega z klasy nie ma wspomagaczy, po prostu się klepać nie umiesz i tyle (Najwyżej F3+B) Heh.