Czemu gdy kopię, np. Obsydian, to gdy go wykopuję on jest tam dalej i nie da się go wykopać (nie mówię że zawsze, ale często)? Proszę, naprawcie to :C
Zjawisko, które opisałeś to najprawdopodobniej lagi. Lag to opóźnienie wysyłania danych pomiędzy serverem głównym (maszyną CraftApple) a komputerem odbiorcy (czyli nas). Lag nie zawsze jest z winy servera głównego bo jeśli użytkownik ma tzn. "słaby internet" to przez niego u niego występują lagi bo wtedy serwer główny dobrze wysyła informacje, ale twoja gra za wolno je odbiera. Czyli jeśli klocek ci znika, a później się pojawia to na pewno efekt wywoływany przez lag. Istnieją teraz trzy uregulowania pana sytuacji. > Jeśli gra pan na trybie SkyBlock (a na nim nie ma lagów ze strony servera głównego, bo sam na nim gram i nie spotkałem się z żadnym lagiem) to najprawdopodobniej wina pana komputera. > Jeśli gra pan na trybie Survival całkiem możliwe, że lagi występują przez opóźnienia servera CraftApple bo też tam kiedyś grałem i wiem jak jest. > Natomiast jeśli gra pan na trybie Creative całkiem sytuacja jest pół na pół, zdarza się tam czasem lag, ale raczej tylko na jakiś czas i nigdy nie wiadomo czyjej strony wina. Mam nadzieję, że pomogłem. Jeśli się podobało liczę na małą reputacje pozytywną co zachęci mnie do rozwikłania dalszych niewiadomych. Wystarczy kliknąć w: KLIKNIJ TUTAJ, a następnie użyć funkcji oceń użytkownika. Życzę miłego dnia oraz pozdrawiam, Rectuz. :]