Imię: Michał Dokładny nick w grze: Kruku (kiedyś GoraxMax) Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze jestem zazwyczaj po 17.00 około 3-5 h. Prawie zawsze na survival. Data urodzenia: 28.11.1996 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2011 r. Wersja: beta 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: lipiec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Dostałem na poprzedniej edycji parę kicków, za nieodpowiednie zachowanie. Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłem KidMod-em na serwerze typu skyblock. Miałem dostęp do komend: /Kick, /mute, /tempban, /v, /tp, /tphere oraz wprowadzanie zmian na cudzych "wyspach" (nie było zarzutów co do pełnienia przeze mnie obowiązków). +moderacja prywatnego serwera. Co chciałbyś zmienić na Craftapple: I tu należałoby rozróżnić to na 2 podpunkty: Pod względem technicznym: Na chwilę obecną nic czego nie ma w planach, jednak wiem, że jak będę chciał by coś zostało zmienione zawsze mogę skorzystać z odpowiedniego działu na forum. Pod względem atmosfery na serwerze: Chciałbym by gracze bardziej szanowali zdanie innych osób na serwerze, cudzą pracę oraz własność. A nade wszystko chciałbym by czerpali radość z gry na serwerze, by ich jedyną rozrywką nie było zabicie/zaszkodzenie innym. Słowem chciałbym by wiadomość: "Nie ufaj nikomu, każdy chce cie tu zabić" nie była już do niczego potrzebna Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi pomagać zarówno graczom w ich problemach, jak i pomagać rangom wyższym w ogarnianiu chat-u oraz w pracach nad serwerem i zgłaszać ewentualne usterki. Sam, niezależnie od tego czy Administracja jest na serwerze, powinien dbać porządek na chat. Powinien dawać przykład innym jak powinna wyglądać WSPÓLNA rozgrywka. Musi też uczestniczyć w życiu serwera, być dyspozycyjnym i opanowanym. Pomocnik ma do dyspozycji komendy: /kick - Wyrzucenie gracza z serwera. Nadawany za naruszenie netykiety, omijanie blokady Caps Lock, spam. /mute - Wyciszenie gracza na określony czas. Nadawany po dwóch kick-ach dla danej osoby, gdy przewinienie sie powtórzy. Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Ponieważ pomaganie to jest to co sprawia mi radość. Zażegnanie konfliktu, wyjaśnienie graczowi czegoś związanego z CA... Nie przedłużając, jest to coś co mi naprawdę wychodzi, a okazywana (niekiedy nawet zbyt wylewnie) wdzięczność powoduje, że na mojej twarzy pojawia się uśmiech W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pierwsze co bym zrobił widząc konflikt to wyczuł jego ton. Ocenić kto tu jest prowodyrem i w odpowiedni, dla danej sytuacji, sposób starałbym się uspokoić go na tyle by spokojnie i jasno wyjaśnił jaki jest problem. Mimo tego, że ciężko jest znaleźć "złoty środek" dla obydwu stron, to i tak trzeba go poszukać. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Moim zdaniem tak, nie ma osoby z którą nie potrafiłbym się dogadać. Rozmawianie z ludźmi przychodzi mi z łatwością, z czym w sumie nigdy nie miałem problemu. Znajomości zawieram szybko, jednak nie zawsze dobrze dobieram ludzi, z którymi zaczynam się "kumplować"... Opisz swoją osobę: Pierwsze co przychodzi mi zawsze do głowy to dystans do własnej osoby. Każdy z nas ma w sobie odrobinę każdej możliwej cechy. Po prostu jedna z nich przeważa nad drugą. U mnie jest tak samo. Mam ognisty niekiedy temperament, jednak dzięki połączeniu tego z już wcześniej wspomnianym dystansem, niewiele spraw jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi. Jak już kiedyś pisałem jestem lojalny i zawsze w podejmowanych działaniach myślę o dobru serwera oraz jego graczy. Słowny? A i owszem. Nie ukrywam jednak, że potrafię zmienić zdanie jeśli chodzi o zrobienie czegoś dla kogoś. Mimo to, w nie jednej sytuacji można mi zaufać, ponieważ dobrze zachowuje powierzone mi tajemnice. Gdzieś w międzyczasie dorzuciłbym cierpliwość. W wielu sytuacjach pomogła mi wytrwać przy graczu, gdy potrzebował pomocy. Czasem bywam trochę uparty. Koniec końców jestem tylko człowiekiem Określ swoją dyspozycyjność: Kontakt ze mną można uzyskać przez: (numery mogę podać na pw, a część Administracji już je ma) Umotywowanie podania: Moje podanie motywuję swoja chęcią niesienia pomocy innym, odciążenia obecnych pomocników i moderatorów oraz tym, że mogę przysłużyć się dobremu imieniu ekipy i serwera. Uwielbiam też, gdy ktoś napisze te proste "dzięki za pomoc". Serce mi rośnie, dla tego właśnie chce zostać pomocnikiem.
Nie ma sensu pisania wciąż tego samego. Oceniłam poprzednie podanie i nadal mam to samo zdanie. Jestem na TAK.
Często jesteś na serwerze. Szybko odpowiadasz osobom na ich pytania (szybciej ode mnie ) Jesteś ogarnięty i znasz regulamin. Oczywiście, że na TAK.
• Dyspozycyjność • Kontaktowość - Z graczami i ekipą • Podanie zrobione bardzo dobrze (Zastosowanie różnych czcionek, Wstawienie zdjęć, Zastosowanie nazwy "podanie" • Pełniłeś podobne obowiązki na innych serwerach Jestem na Tak
Chyba nie muszę pisać jakieś bardzo rozwiniętej wypowiedzi. Starasz się Aktywny na Forum Pomocny Na TAK
Tak. Skoro tyle próbowałeś, to znaczy, że Ci zależy. Więc wychodzę z założenia, że jak już dostaniesz rangę pomocnika, będzie Ci zależeć, by ją utrzymać. Na TAK.
Oboje wiemy, że bardzo zależy Ci na tej randze i z każdą kolejną próbą starasz się coraz bardziej. Na serverze widzę Cię dosyć często i nie da się nie zauważyć, jak pomagasz nowym graczom odnaleźć się na Craftapple. Zostałeś kiedyś ukarany, fajnie że się do tego przyznałeś w podaniu. Pełniłeś już taką rolę, więc pewnie ogarnięcie tego wszystkiego nie będzie stanowiło dla Ciebie problemu. Starasz się i sumiennie wykonujesz wszystkie powierzone Ci obowiązki, co jest kolejnym ogromnym plusem. Można by się tutaj rozpisywać, ale ja powiem krótko. Jestem na TAK.
Chyba się już wypowiadałem poprzednim razem, nie pamiętam. Ogólnie rzecz biorąc jestem pozytywnie nastawiony i do podania i do Twojej osoby. Także powodzenia Poza tym widać, że starasz się 'odkupić swoje winy'; pomagasz użytkownikom/graczom i stałeś się bardziej aktywny i kulturalny, dlatego właśnie moim zdaniem należy dać Ci szansę Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Jestem na [size=medium]TAK! Profesjonalizm, aktywność widzę w tym Panu. Takich ludzi nam trzeba, a nie losowych dzieciaków z podwórka. Jeszcze raz na TAK! :][/size]
mimo że musiałeś gdzieś tam kiedyś na górze nadepnąć komuś na odcisk to masz moje poparcie, mocno wyróżniasz się z tłumu a pozytywną aktywnością na forum i serwerze przebijasz 90% graczy. Najbardziej jednak imponujesz mi tym że mimo początkowych niepowodzeń , nie masz fochów, nie obrażasz się na nikogo tylko działasz dalej, pamiętaj jednak że jeśli zawiedziesz będziesz kolejnym kandydatem do nakarmienia głodnych tarantul w mojej kopalni B)
Nie chce mi się czytać podania i pisać dużo więc napisze wiedzę praktyczną (czyli to co wiem z gry na serverze) + duża aktywność na serverze i Forum + Pomaga + Zachowuje się dojrzale, wydaje się być miły i przyjacielski Więc Jestem na TAK Jak ci się nie uda powodzenia za miesiąc życzę
Zastrzeżeń do twojej osoby jak i podania nie mam. Powiem tyle. Jest to chyba najbardziej odpowiednia osoba do pełnienia takiej funkcji odkąd Blavcka wywalono. Pozdrawiam i życzę powodzenia.