MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

kRx1203

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by kRx1203, 14 August 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kRx1203

kRx1203 Użytkownik

Imię: Krzysztof

Dokładny nick w grze: kRx1203

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zwykle około 2 godzin, na survivalu

Data urodzenia: 29.07.1999

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W 2012 roku na wersji beta 1.8

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Początek lipca 2016r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Nie.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Tańsze slimeballe w sklepie :). Poza tym wszystko mi się podoba.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Pomocnik posiada uprawnienia do używania komend /kick i /mute, a jego obowiązki to:
    -Pomagać moderatorom przy ogarnianiu czatu
    -Zgłaszać wszelakie błędy i inne problemy z serwerem do administratora
    -Pomagać graczom poprzez wyjaśnianie komend, mechanik rozgrywki itp.
    -uczestniczyć w życiu serwera

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Często kiedy gram na serwerze nie ma żadnego pomocnika, a są gracze którzy proszą o pomoc, więc jako że tej pomocy udzielam to chciałbym żeby to było "oficjalne". Poza tym drażni mnie kiedy ktoś przeklina w czacie - a więc łamie regulamin i nikt nie może nic z tym zrobić.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Mistrzem retoryki nie jestem, ale spokojnie porozmawiać potrafię. Jeżeli to nic nie da to mogę wykorzystać /kick lub /mute.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak. Zwłaszcza jeżeli nie muszę podejmować ostatecznych decyzji.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam 17 lat, chodzę do technikum i nadal używam Winowsa XP :). Z zainteresowań: Dużo czytam, szczególnie fantasy; trenuję historyczne europejskie sztuki walki; gram w następujące gry: Minecraft,Super Smash Bros Melee, Dota 2, Heroes III oraz serie Pokemon, Legend of Zelda i Fire Emblem. Jestem trochę aspołeczny, bezsensownie oszczędny i ostrożny, posiadam 80% stoickiego spokoju. I piszę w tak skondensowany sposób że mam problemy z napisaniem tych 5 zdań.

Określ swoją dyspozycyjność:Przez wakacje prawie codziennie, w nieregularnych porach, chociaż najczęściej około 11 i 19. W roku szkolnym (nie licząc weekendów, wtedy tak jak w wakacje) około 17, z uwzględnieniem faktu używania 9-letniego laptopa.

Umotywowanie podania:Jak już pisałem często kiedy jestem na serwerze nie ma żadnego pomocnika, więc zapełniłbym tą lukę.

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

i jeszcze kryształy pryzmarynu xD

Jestem na TAK :D

3. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Udzielaj się częściej na forum i masz szansę :)

Oczywiście na nie.

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Survival? Kim Ty jesteś XD?

-> Nie kojarzę Ciebie z chatu, pierwszy post na forum.

Na nie.

5. Moderation

Moderation Użytkownik

Nie przyjmujcie tego podania to moje multikonto :D

6. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Nie udzielasz się na forum masz reputację 0,
    To twój pierwszy post na forum

. NIE!!!

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page