MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

LaserGirl

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by LaserGirl, 17 July 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LaserGirl

LaserGirl LaserGirl

Imię:Oliwia
    Dokładny nick w grze:LaserGirl
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:1-2 godz. najczęsciej na creative i na survivalu , a czasami na skyblocku
    Data urodzenia:2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:zaczęłam na wersji 1.8.9 w 2015 roku
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:24.09.2015
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie , nigdy
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Dla mnie wszystko jest w porządku.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day

- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Bardzo lubie pomagac innym a czasami na chacie jest brak porządku .
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:powiedziałabym żeby sie uspokoili , zapytałabym pózniej co się stało , posłuchałabym obydwu stron i zastosuje odpowiednie rozwiązanie
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak , posiadam
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imie Oliwia i myśle że jestem miłą osobą . Jestem kapitanem drużyny piłki ręcznej (dziewczyn) i jestem z fox12 w poczcie sztandarowym w szkole .Jesli chodzi o szkołę to moje ulubione przedmioty:w-f , j.angielski i Matma . Moje zajęcia pozalekcyjne to j.angielski i tenis ziemny . Lubie też nawiązywac nowe kontakty z ludźmi .
    Określ swoją dyspozycyjność:Z rana 10.00-11.30 wieczorem 19.00-21.30
    Umotywowanie podania:Chciałabym się dostac na range Pomocnik . Dziękuje za uwage .

Reklama
  2. Moderation

Moderation Użytkownik

Zastanawiam się czy warto startować na pomocnika w tak młodym wieku i dawać rangę, nie oszukujmy się, dzieciom.

Chciałbym też zauważyć zabójczą aktywność na forum wynoszącą aż 2 posty, w co zalicza się to podanie. A jak wiele osób z administracji i ekipy twierdziło:
    jak również w obowiązkach pomocnika jest napisane:
    Pominę stawianie spacji przed przecinkami..

Dopisałbym jeszcze parę rzeczy, ale jestem spiskującym leniem więc nie będę się wysilał.

Także jestem na NIE.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page