Hejka :** Imię:Weronika Dokładny nick w grze:little_monster Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 4 godzin, na creative i survival. Data urodzenia: 6 grudnia 2000 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok 2014 rok wersja yyyyy jejku 1.7 bodajże Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Od pół roku, to był chyba 12 luty tego roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Niestety nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Aby gracze byli dla siebie mili, nie wyzywali się, aby nie trzeba było dawać banów i ogólnie żeby była super atmosfera ) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /kick /mute Obowiązki: -Pomagać moderatorom -Zgłaszać problemy itp. do admin -Pomagać graczom -Być aktywnym na forum -Słuchać amin,moderatora, pomagać im. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać ludziom w rl, jak i w grze, oraz chcę się pokazać z jak najlepszej strony W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Na pv napiszę do osób, które tworzą problem, na pewno nie będę ich wyzywać itp. Jeśli oni będą mieli coś przeciwko temu napiszę do admin/moderatora. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, współpracuję z ludzmi na co dzień, czy to w szkole, czy w domu. Jestem wolontariuszką, więc to normalne. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Ok.Jestem mega spokojną i pomocną osobą,uwielbiam sprawiać ludziom radość, jak im pomagać. Kocham zwierzęta poczynając od malutkich chomiczków, do koni czy lam xdd. Jestem pogodną osobą lub jak ktoś woli optymistką. Mam 2 młodszych braci, których kocham. Mam wielu przyjaciół (prawdziwych). Siedziała bym na mc 24/24, ale mam obowiązki w domu, więc mam tylko ok 4 h . No to chyba wszystko na mój temat Określ swoją dyspozycyjność: rano - ok 1 h, po południu ok 2 h i wieczorem ok 1 h. Umotywowanie podania: Chciałabym pomagać graczom "legalnie", bo jak do teraz pomagam im na pv. Nie wiem czy mnie rozumiecie, ale ok xd. Chcę zmienić serwer i graczy na przyjaźniejszy i bardziej pogodny Tak jak ja Pozdrawiam Weronika
W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty - po co chcesz pisać do admina/moda? Mute i tyle. Umotywowanie - czujesz się jak bandyta pomagając ludziom teraz, kiedy nie masz rangi? Bez sensu, ranga nie jest zabawką. Ze survivala totalnie Twojego nicku nie kojarzę. Pierwszy post? Marnie. Ogólnie to na nie. Powodzenia.
Jestem na NIE Mimo iż jest tu i na survivalu od wczoraj xd to przez ten czas cię nie widziałem lub się nie udzielałaś. Właśnie po co masz pisać do administratora/moderatora przecież jako pomocnik są komendy kick i mute.
Witam Na Nie - Nie widuję cię na serwerze, jak i na forum. - Interpunkcja - W punkcie "Dlaczego chcesz zostać Pomocnikiem" każdy by mógł tak napisać. - Tak jak powiedziała Ladavi o umotywowaniu, nie jesteś bandytą, prawda? - Przepraszam lecz wydajesz mi się osobą zbyt inflantywną, jak na takie zadanie. Na Tak - Wiek - Doświadczenie w mc Ostatecznie: Nie ❌ Zapomnij z takim podejściem. Powodzenia za miesiąc