MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

lMl4rTilNl [UB]

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by lml4rtilnl, 6 June 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lml4rtilnl

lml4rtilnl Użytkownik

Nick z gry : lMl4rTilNl
    Data otrzymania bana : 3.06.2017r.
    Sytuacja oraz powód otrzymania bana :

Dnia 03.06.2017r. otrzymałem bana za chetaty i multikona, ponieważ mój kolega, który gra na cheatach był u mnie i używał mojego dresu IP, ponieważ korzystał z mojego internetu.
    Rozumiem również, że administrator, który mnie zbanował po IP tego nie wiedział dlatego ja również dostałem bana. Za kole przepraszam i niestety nie mogłem mu nakazać grania bez cheatów, ponieważ nie jestem żadnym z jego rodziców. Mogę jedynie obiecać, że taka sytuacja się nie powtórzy. Osobiście mam oryginalnego minecrafta (wersję płatną) premium i nie potrzebuję wspomagaczy do gry. Udowodnić to mogę nagrywając filmik lub podsyłając ScreenShot. Myślę, że to wystarczy aby stwierdzić, że jestem uczciwym graczem i mam ochotę pograć na Waszym serwerze bez żadnych dziecinnych cheatów. Jeżeli prawdziwość tego co napisałem nie jest wiarygodna to mogę również porozmawiać na komunikatorze głosowym TeamSpeak3.

Dlaczego miałbyś dostać UB : UB miałbym dostać, ponieważ nie używam cheatów, jestem przyzwoitym graczem oraz cechuję się wysoką kulturą osobistą i szacunkiem do innych graczy.

Reklama
  2. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Po dłuższej rozmowie na TeamSpeaku mogę stwierdzić, że to, co piszesz/mówisz jest prawdą.
    Byłeś na tyle dojrzały, żeby wejść i kulturalnie ze mną porozmawiać. Takie inicjatywy szanuję.
    Dodatkowym faktem działającym na Twoją korzyść jest to, że nick lMl4rTilNl nie został zbanowany na serwerze za cheaty. Dostało mu się po IP.
    Zabierz koledze hasło do routera i będzie ok.
    Myślę, że UnBan jednego nicku nie byłby problemem.
    Kara na nicku lMl4rTilNl zdjęta.

• Nie zgadzam się x 3
    • Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Pomocny x 1
    • Przyjazny x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page