Dokładny nick w grze: Mój nick to matejo94. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę temu serwerowi poświęcić 3 godz. Ile masz lat: Mam 11 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najwięcej czasu spędzam na creative, ale korzystam z wszystkich trybów więc nie ma problemu Jak długo grasz w Minecraft: Gram Dziennie 4 godz max. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Ja dopiero od dzisiaj gram, a jestem od pół godziny. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie dostawałem tutaj bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie pełniłem żadnej funkcji w przeszłości na innych serwerach. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Znam. Jest tylko jeden: /kick nick - wyrzuca gracza z serwera za np. spam na czacie Dlaczego Ty: Nigdy nie byłem pomocnikiem, bądź też innym. Marzę o tym. Spamów, bugów itp. nie nawidzę! Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Mateusz K. Mam 11 lat, Oprócz szkoły podstawowej chodzę do muzycznej, gram na akordeonie. Uwielbiam Minecraft gram na wersji 1.7.5 lub najnowszej (obecnie 1.8.8). Nawet gram w to z kolegą, gadając również na skype. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, znam błędy/bugi na serwerach. Wymień kilku członków ekipy: Członkami ekipy to: Administrator, Moderator i Pomocnik. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązki pomocnika to pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, żeby np. nie było spamu, reklamy itd., zgłaszać problemy administracji, pomagać graczom wyjaśniając komendy, uczestniczyć w życiu serwera lub dyskusji na forum i należy słuchać się administracji. ------------------------------------------------------------To tyle z mojej strony.
1. Brak prefiksu 2. Grasz od dzisiaj więc już nawet nie opłaca mi się pisać więcej argumentów. NA NIE.
Kolego, zanim cokolwiek więcej napiszesz preczytaj sobie: 1. Informacje 2. Jeszcze raz przeczytaj Wzór
Jestem na NIE, ponieważ: - mały wiek - pierwszy raz widzę twój nick - grasz zbyt mało (gracze muszę Cię poznać)
Podanie nieestetyczne. Wkradło się w nim kilka błędów ortograficznych jak i interpunkcyjnych. W podpunkcie Dlaczego Ty podałeś dość słabe argumenty natomiast w Opisz siebie w kilku długich zdaniach większość informacji które podałeś jest zbędna a nie podałeś najważniejszej - Twojego charakteru , nastawienia do innych , do pomocy. Czytając podpunkt Wymień kilku członków ekipy trochę się uśmiałam. Zdarzało się że ktoś wymieniał członków dawnej ekipy , imiona , przezwiska itp. ekipy lub po prostu administrację aczkolwiek jeszcze nikt nigdy nie wymieniał rang. No cóż... Jadąc dalej. W podpunkcie Czy znasz błędy/bugi na serwerze? również się trochę popisałeś. Taką naszą małą tradycją jest to że w tym oto podpunkcie zawsze wymieniamy bugi bo takie potwierdzenie "Tak , znam błędy/bugi na serwerze" jest teoretycznie nic nie warte. Prócz tego Twój staż na serwerze jest bardzo krótki przez co nie można stwierdzić jak się zachowujesz , czy pomagasz , czy jesteś gotów na tą posadę itp. Uczepię się również tego że Twoje doświadczenie w tej dziedzinie nie istnieje gdyż jak sam się przyznałeś nigdy nie pełniłeś podobnej funkcji a patrząc na Twój wiek mógłbyś nie dać sobie rady. Daj nam się poznać. Przeczytaj regulamin. Zacznij brać udział w życiu serwera. Popracuj nad podaniem i złóż je za kilka miesięcy. Powodzenia
Panowie uczcie się od Yumi jak pisać opinie nt kandydata na Pomocnika. Podanie zamykam. A wszystkich, którzy napisali iż podanie nie jest zgodne ze wzorem proszę o podesłanie mi na PW informacji na czym polega niezgodność. Jeśli nie podeślecie do jutra do 18:00 zostaniecie ukarani ostrzeżeniem.