MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

MrAstar

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by MrAstar, 26 September 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Imię: Marcin

Dokładny nick w grze: MrAstar

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na survivalu, niekiedy na Creative. Dziennie przebywam około 4-5 godzin w dni powszednie oraz w weekendy.

Data urodzenia: 2 kwietnia 1997 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.4.3 mniej więcej w roku 2012

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 20 grudnia 2013 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Z tego co pamiętam, na serwerze byłem karany wyciszaniem.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Generalnie, zmieniłbym zasady karania graczy, gdyż widzę codziennie, jak gracze non stop spamują, wyzywają się itp, a kary dla nich są zbyt łagodne.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie pilnować czatu, nieść pomoc graczom, być wzorcem kultury. Generalnie wyrzuca z gry osoby, które zachowują się negatywnie w stosunku do innych graczy, a jeśli zachowują się nagannie (tj: reklamują, wyzywają administrację etc. ) musi ich wyciszyć, a następnie zgłosić osobom wyższej rangi. Posiada on komendy:
    /kick <nick> (powód) - wyrzuca gracza z serwera.
    /mute <nick> - wycisza gracza.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Pragnę nieść pomoc nowym graczom, a także tym, którzy potrzebują pomocy w kwestii rozgrywki na serwerze. Chciałbym też upominać graczy, którzy nie wykazują się kulturą osobistą.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Każdy konflikt w jaki się kiedykolwiek wdałem, starałem się załagodzić, pójść na kompromis. Jeżeli widzę, jak gracze na czacie się kłócą, staram się ich uspokoić, a następnie pomóc im rozwiązać spór drogą pokojową.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądzę, że posiadam takową umiejętność. Jak już wspomniałem, lubię nieść pomoc innym, co wiąże się z współpracą z daną osobą, jeśli potrzebuje pomocy.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak wyżej wspomniałem, na imię mam Marcin, mieszkam na wschód od Poznania. Interesuję się składaniem komputerów, astronomią, historią II wś. Uczęszczam do IV klasy Technikum Hotelarstwa, w przyszłości pragnę zarządzać obiektem hotelowym, lecz oczywiście czas pokaże, czy dane mi będzie dojść do tak wysokiego szczebla zawodowego. Staram się rozplanować przyszłość, w czym pomaga mi moja dziewczyna, Ania. Jeśli chodzi o moje zachowanie, czasem bywam roztrzepany, lecz staram się zachować powagę, jeżeli jest taka konieczność. Sądzę, że jestem osobą konsekwentną, wyciągam wnioski z każdego popełnionego błędu, aby w przyszłości go nie powtórzyć.

Określ swoją dyspozycyjność: Sądzę, że nie będzie aktualnie problemu z moją aktywnością na serwerze.

Umotywowanie podania: Pragnę wspomóc Wasz serwer w dodatkową parę rąk do pomocy, myślę, że będę w stanie sprostać obowiązkom Pomocnika. Jednakże, mam też nadzieję, że podanie nie zostanie skrytykowane, ze względu na moją haniebną przeszłość, jaką sobie zapewniłem przed rokiem.

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
    Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Chyba zapomniałeś dodać prośby o uchylenie podpunktu "a" ;)

_________
    @Edit Oczywiście o ile to była rezygnacja...

4. JohnRambo

JohnRambo Erivis

5. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Kruku: tak, jednakże nie do końca wiedziałem w jaki sposób potraktować moją sytuację, gdyż to nie było opuszczenie administracji dobrowolnie. Decyzja należy do XInfiniteraX oraz xXSoniaXx.

6. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Długo grasz, masz doświadczenie, Twój wiek jest bardzo dobry, jesteś aktywny w grze i na forum, oraz zdajesz się być miłą, kulturalną osobą. Jestem na TAK. :)

7. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Staff Member Administrator

Twoja sytuacja jest dość skomplikowana, i nie pasuje do żadnego z przypadków.

"Były członek Ekipy lub Administracji nie może powrócić na swoją rangę, jeżeli następstwem jej utraty było: "

Żaden z punktów nie był następstwem jej utraty. Administracja w gronie podejmie decyzję.

Reklama
  8. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Staff Member Administrator

Administracja we wspólnym gronie nie zgodziła się na powrót.

2 głosy na Nie oraz 2 wstrzymujące się.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page