MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

naida520

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by naida520, 26 January 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. naida520

naida520 Użytkownik

Imię: Gabriela

Dokładny nick w grze: naida520

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których
    serwerach najchętniej: W Minecrafa od poniedziałku do piątku gram po 2/3 godziny. W weekend gram po 4/5 godzin. Najchętniej gram na serwerach Creative.

Data urodzenia: Urodziłam się 23.03.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft gram od od 9-ciu lat.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Waszym serwerze gram od Lipca 2015.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, nigdy.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Co jakiś czas ktoś reklamuje inny serwer. Czasami ktoś przklina, pisze brzydkie słowa itd.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnicy muszą nowym graczom,którzy pierwszy raz grają a serwerze lub takim co mają jakiś problem. Muszą również pomagać bardziej zaawansowanym graczom, zgłaszać bugi oraz dawać przykład graczą. Komendy, które to ułatwiają to /kick oraz /mute
    Mute- wyciszenie gracza na dany czas.
    Kick- chwilowe wyrzucenie go z serwera
    Pilnowanie czatu jest najważniejsze.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ bardzo lubię pracować z ludźmi, oraz chciałabym aby gracze czuli się dobrze.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spokojna rozmowa. Nerwy nic tu nie zdziałają. Jeśli dojdzie do łamania zasad użyje komend /kick oraz /mute.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Potrafię nawiązać kontakt z ludźmi (Według mnie).

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Gabrysia, mam 12 lat. Bardzo lubię zwierzęta, najbardziej króliczki :* Mieszkam w Warszawie. Z nauką nie jest za dobrze :( Chodzę na dodatkowe zajęcia: wokalne, polski i matematyka. Uwielbiam śpiewać (z muzyki, na półrocze miałam ocenę "Celującą".) W szkole wołają na mnie "Iśka" - ponieważ jak byłam mała to pytali się mnie jak się nazywam a ja odpowiadałam "Isia". Mój ulubiony przedmiot szkolny to w-f i muzyka. Podobnie jak brat nie jestem dobra w szkole. Według mojej przyjaciółki Pięknie Śpiewam. W przyszłości chcę zostać nauczycielką klas 1-3 :)

Określ swoją dyspozycyjność: 9-10

Umotywowanie podania: : Droga ekipo oraz gracze :* Bardzo chciałabym z Wami współpracować ;) Wiem że moje umotywowanie jest słabe, ale napiszę tyle: Jeśli mnie przyjmiecie do swojej ekipy, obiecuje z ręką na sercu, że będę pomagać oraz starać się :)

Dziękuje Serdecznie za przeczytanie :)
    Pozdrawiam Wszystkich :* :*

Reklama
  2. zNormal

zNormal Użytkownik

Na NIE.
    Nie minął miesiąc od ostatniego podania.

3. MsKornel

MsKornel Gość

Minecraft nie istnieje 9 lat ;-;
    będzie miał w tym roku 7 dopiero :p

(A z resztą, nie wiem jak mogłaś pomyśleć że ktoś uwierzy w to że zaczęłaś grać w wieku 3 lat xD)

4. reconnect

reconnect Użytkownik

"W minecraft gram od od 9-ciu lat" może już w łonie matki siedziałaś i grałaś w tego mc?
    szósteczka z muzyki, to nie byle co. Nie zapomnij tego wpisać do CV w przyszłości

5. naida520

naida520 Użytkownik

?? O co ci chodzi ??
    [hr]
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft gram od od 9-ciu lat.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Waszym serwerze gram od Lipca 2015.

Człowieku ja w MC gram od nawet 7 lat. Tylko że na jedno osobowym,.

6. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Ale minecraft istnieje niecałe 6 lat

7. MsKornel

MsKornel Gość

Czyli 5 lat a nie 9 xD

Reklama
  8. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Super podanie, tylko... czemu skopiowane z mojego podania? Sama nie mogłaś sobie czegoś wymyślić ?

Jestem na Nie.

-> Skopiowałaś moje podanie
    -> Nie możesz wymyślić czegoś swojego?

Haha no to pojechałaś moja droga. Proszę, tutaj masz cytat z mojego poddania
    Dziecko, nie potrafisz sama czegoś zrobić? Sama podania nie potrafisz napisać ? To jak ty chcesz sobie poradzić na randze pomocnika? Żałosne to...

9. kawalerz100

kawalerz100 Użytkownik

10. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Na nie. Często robisz spam na czacie ja cię upominam a ty dalej robisz spam. Nie widzę żebyś pomagała a minecraft nie istnieje 9 lat.

11. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

To jest oczywiste, że jestem na nie.
    -Z ortografią niedobrze
    -Nie umiesz układać zdań

12. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Hmmm myślę że tu chodziło od 9-ciu i od 7-dmiu w sensie że jak miała 9 to zaczęła grać na multiplayer a jak miała 7 to zaczęła na single Player. A werdykt to odrzucone.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page