MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Natallla

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Natallla, 23 April 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Natallla

Natallla Użytkownik

Imię: Natalia

Dokładny nick w grze: Natallla

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 3-4 godziny dziennie , a w weekendy 4-5 Najchętniej na serwerze creative .

Data urodzenia: 26.02.2005

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: wersji nie pamiętam , ale zaczęłam grać w 2013 roku .

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: był to czerwiec 2016 rok.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłam .

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym , aby więcej graczy orientowało się dzięki mnie co i jak działa. Chce również , aby gracze polecali serwer innym .

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik doprowadza do porządku na serwerze. Ma dostęp do komend : /kick , /mute . Ma on obowiązek pomagać innym.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Moim marzeniem jest aby gracze rozpoznawali mnie na serwerze np w ten sposób : ja napisze Hej i nie tak jak teraz nikt mi nie odpisuje :(( , tylko każdy zwróci na mnie uwagę jak na innych pomocników. Chciałabym pomagać innym graczom.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapytam dlaczego gracze kłócą się , a potem postaram się wymyślić dla nich rozwiązanie konfliktu.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tą umiejętność :) .

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mieszkam w Kielcach. Moim marzeniem jest dołączenie do ekipy Craftapple , aby pomagać innym graczom. Jestem utalentowana , wysoka i mądra jak na swój wiek. Umiem pięknie śpiewać , rysować , czytać i opowiadać. Lubię łowić duże ryby takie jak karpie. Lubie zadawać się z nowymi i mądrymi osobami.Moje ulubione zwierzęta to : konie , psy , koty i ryby xD.
    Moja ulubiona gra komputerowa to oczywiście Minecraft. Najczęściej przebywam na serwerze mc.craftapple.pl . Lubie miłych i spokojnych ludzi.

Określ swoją dyspozycyjność: 10/10 . Można się zemną skotaktować poprzez : Minecraft , Skype , Youtube , Musical,ly.

Umotywowanie podania: Myślę , że tyle na mój temat wystarczy. Dziekuję za przeczytanie tego podania. Jeśli wpisałam coś źle to bardzo przepraszam. Pozdrawiam ~ Natallla ♥ .

Reklama
  2. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Natallla trochu mału tego podania XD

Plusy:

-Nie byłas karana
    - podanie ładne estetyczne

-aktywnosc w grze

- Też nagrywam na yt Xd

- Pomocna,Miła

Minusy:

Nom niestety nie wykazałs sie w obowiązkach pomocnika a troche tego jest

-Aktynosc na forum

Ale cu więcej mówić niz to że jestem na TAK!

3. _xawery_

_xawery_ Użytkownik

Siema , najpierw zaczne od plusów a więc lecimy:
    +aktywność w grze
    +nie byłaś karana

Dobra i teraz minusy
    -Aktywność na forum bardzo niska!
    -Nie pomagasz

Tutaj troche za mało nieprawdaż , ale dobrze , że nie kopiuj i wklej xD

Mam pytanie jak można się z tobą skontaktować bez nicków , bo niewiadomo czy kłamiesz , a nawet gdybyś nie kłamała to i tak nie dało by się z tobą skontaktować , bo nie podałaś
    nicków

A więc to tyle jestem na Neutral

4. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Witaj!
    Ocena:
    - Jesteś nie miła
    - Nie pomagasz
    - Mała aktywność na forum
    - Błędy
    - Podanie nieestetyczne
    - Mało obowiązków Pomocnika