Imię: Natalia Dokładny nick w grze: Natallla Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 3-4 godziny dziennie , a w weekendy 4-5 Najchętniej na serwerze creative . Data urodzenia: 26.02.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: wersji nie pamiętam , ale zaczęłam grać w 2013 roku . Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: był to czerwiec 2016 rok. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłam . Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym , aby więcej graczy orientowało się dzięki mnie co i jak działa. Chce również , aby gracze polecali serwer innym . Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik doprowadza do porządku na serwerze. Ma dostęp do komend : /kick , /mute . Ma on obowiązek pomagać innym. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Moim marzeniem jest aby gracze rozpoznawali mnie na serwerze np w ten sposób : ja napisze Hej i nie tak jak teraz nikt mi nie odpisuje ( , tylko każdy zwróci na mnie uwagę jak na innych pomocników. Chciałabym pomagać innym graczom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapytam dlaczego gracze kłócą się , a potem postaram się wymyślić dla nich rozwiązanie konfliktu. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tą umiejętność . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mieszkam w Kielcach. Moim marzeniem jest dołączenie do ekipy Craftapple , aby pomagać innym graczom. Jestem utalentowana , wysoka i mądra jak na swój wiek. Umiem pięknie śpiewać , rysować , czytać i opowiadać. Lubię łowić duże ryby takie jak karpie. Lubie zadawać się z nowymi i mądrymi osobami.Moje ulubione zwierzęta to : konie , psy , koty i ryby xD. Moja ulubiona gra komputerowa to oczywiście Minecraft. Najczęściej przebywam na serwerze mc.craftapple.pl . Lubie miłych i spokojnych ludzi. Określ swoją dyspozycyjność: 10/10 . Można się zemną skotaktować poprzez : Minecraft , Skype , Youtube , Musical,ly. Umotywowanie podania: Myślę , że tyle na mój temat wystarczy. Dziekuję za przeczytanie tego podania. Jeśli wpisałam coś źle to bardzo przepraszam. Pozdrawiam ~ Natallla ♥ .
Natallla trochu mału tego podania XD Plusy: -Nie byłas karana - podanie ładne estetyczne -aktywnosc w grze - wiek - Też nagrywam na yt Xd - Pomocna,Miła Minusy: Nom niestety nie wykazałs sie w obowiązkach pomocnika a troche tego jest -Aktynosc na forum Ale cu więcej mówić niz to że jestem na TAK!
Siema , najpierw zaczne od plusów a więc lecimy: +aktywność w grze +nie byłaś karana Dobra i teraz minusy -Aktywność na forum bardzo niska! -Nie pomagasz Tutaj troche za mało nieprawdaż , ale dobrze , że nie kopiuj i wklej xD Mam pytanie jak można się z tobą skontaktować bez nicków , bo niewiadomo czy kłamiesz , a nawet gdybyś nie kłamała to i tak nie dało by się z tobą skontaktować , bo nie podałaś nicków A więc to tyle jestem na Neutral
Witaj! Ocena: - Jesteś nie miła - Nie pomagasz - Mała aktywność na forum - Błędy - Podanie nieestetyczne - Mało obowiązków Pomocnika Nie mam co tu więcej mówić Na NIE.