Imię: Filip Dokładny nick w grze: Nekromant Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej spędzam czas na Survival w dni robocze 5-6h natomiast w weekendy robię nocki i wychodzi to jakieś ok. 13-15h Data urodzenia: 21.05.1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Hmmm było to tak dawno, bodajże 2012r. i wersja 1.4 natomiast od 2013r. wersja 1.7 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 08.12.2016r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Najważniejsze co chciałbym zmienić to nietypowa toksyczność graczy, nie raz widzę że gracze przeklinają albo siebie obrażają ponieważ zostali zabici/oszukani. Chciałbym poprzez rangę "Pomocnik" to móc zmienić, a jeśli bym nie dał rady to bynajmniej w najmniejszym stopniu to ograniczyć. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia Pomocnika (Jedne z najważniejszych) to "Kick" oraz "Mute". Natomiast obowiązki jakie wywiązują się z bycia pomocnikiem są następujące : Pomoc Moderatorom / Aktywności na MC oraz Forum lub TS / Pomoc Graczom / Być osiągalnym i wykonywać prośby / polecenia wyższej rangi. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Tak jak już mówiłem dwa podpunkty wyżej chciałbym zmienić "Toksyczność" na serwerze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli było by takie miejsce spróbowałbym dowiedzieć się o co poszło i spróbować uspokoić graczy, jeśli ewentualnie nic by nie pomogło karzę graczy zgodnie z regulaminem. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Mój psycholog to potwierdził oraz ja tak samo się z tym zgadzam xD Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Nazywam się Filip. Chodzę obecnie do 2 klasy liceum na kierunek mechatroniczny. Lubię fotografię oraz pirografie (Spokojnie nie jestem piromanem). W wolnym czasie (A mam go mnóstwo) pykam sobie w minecraft lub spotykam się z kolegami (Spokojnie nie wymyślonymi). Dodatkowo wymienię fakt iż lubię grać na laptopie Określ swoją dyspozycyjność: Bardzo łatwy kontakt. Posiadam pocztę, TS, Skype, GG, FB itd. Dodatkowo bardzo często można mnie spotkać w grze. Umotywowanie podania: Pomóc w chacie gdy nie ma administracji (NP podczas przekleństw itp)
Witaj, Nie widziałem Cię ani razu na serwerze jak i na Forum. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.