Witam. Jak zapewne większość zauważyła jestem nieobecny kilka dni. Spowodowane jest to sprawami prywatnymi. Jako iż zaczęły się wakacje co równa się z okresem moich wyjazdówi szkoleń nieobecność może się wydłużyć. W dniu jutrzejszym jadę w trasę, która będzie wynosić około 3.000 km Dla zainteresowanych. Jutro o godzinie 9 startuje z Przemyśla. A o to moja trasa Przemyśl -> lublin -> warszawa -> Toruń -> Gdańsk -> poznań -> łódź -> przemyśl Jeśli ktoś będzie chętny, żeby mnie poznać osobiście, to w tym wątku, w miarę możliwości będę kolejno podawać swoją lokalizację Trzymajcie kciuki i miłej gry Pozdrawiam Kewin "shoga" [hr] P.S. Większość swojego wyjazdu będę nagrywać (może) i robić zdjęcia, które następnie będą stanowić podstawę do filmiku na mój kanał YT Będą to moje pierwsze kroki w kierunku kanałuo moich podróżach
Gdańsk ? Brzmi interesująco :shy: Pamiętaj tylko, że u nas trzeba mieć pozwolenie na uliczne granie na Trakcie Królewskim. Stary zwyczaj, ale nadal aktualny LOL
Jak będziemy jechaćz Gdańska do poznania to przez Bydgoszcz o ile doborze pamiętam bo nie mam aktualnie mapy przed sobą
Shoga! Zapomniałem ci powiedzieć ze wygrałem event polegający na spotkaniu Ciebie! We wtorek około 15:30 stałeś za przystankiem autobusowym na ul. Jagiellońskiej w towarzystwie innego typa który miał na plecach gitarę, ty miałeś torbę podróżna
@shoga Jeżeli się zatrzymacie to polecam zwiedzić Park Kultury i wypoczynku Myślęcinek największy Park w Polsce oraz zwracaj uwagę na starsze budynki piękne rzeźby a jeżeli będziecie nad brdą odwiedźcie wyspę młyńską
Cześć wszystkim Jesteśmy aktualnie w Grójcu koło biedronki przy dworcu PKS Pogoda trochę się psuje alez tego co widzę może uda nam się jechać dalej na Toruń Moja ekipa z 2 osób w Lublinie zwiększyła się do 4 Pozdrawiam Kewin "shoga"
No to was zaciekawie Aktualne jestem w Toruniu. Z samego rana jadę do Gdańska gdzie spędzę prawdopodobnie 2-3 dni Dla tych z Gdańska. Z tego co pamiętam to będę na plaży "jelitkowo" i wejście 74 tak jak w zeszłym roku. Wcześniej tylko będę grać na mieście Pozdrawiam i do zobaczenia już niedługo Kewin "shoga"
Uwaga. Z powodu deszczu mamy opóźnienie Jak dojedziemy to będziemyw okolicy traktu królewskiego grać Przypominam. Biała popisana i poklejona gitara Pozdrawiam Kewin "shoga"
Sieeemanko wszystkim Moi kochani. Moja podróż niestety dobiegła końca. Jednakże nadal będę jeszcze nieobecny. W środę jadę na szkolenie do Pstrąża nawet zarzucę zdjęcie tej miejscowości zanim tam będę Czyli niestety ale zapewne kolejny tydzień na serwie mnie nie ma Bądź co bądź. Wyjazd po Polszy uważam za udanyi oby było ich więcej Pozdrawiam Kewin "shoga"