Odchodze z tego serwera poniewaz cheaterzy ktorzy tam graja mnie ciagle dedaja i trace cenne rzeczy Tymi graczami sa Laneya i Colorfull i __nick__ (nie pamietam jego nazwy)Denerwuja i przezywaja i to tyle bede wchodzil czasami zeby dzialki mi nie padly Nara All
Nara pajda. [hr] PS. Pajda przeczytaj to co ci wysłałem ci na PW. I co do tego pytania nie miej mi tego za złe. xd
Pajda ogarnij dupe nie idź nigdzie . Ja dam ci proty jeśli będzie trzeba i jak coś to wbijaj na serwer i graj a nie jak jakieś dziecko mówisz że odchodzisz ni bez przesady WRACAJ .....
Wy nie rozumiecie o co chodzi znam pajde i cos o tym wiem Traci sie koxy i sety Niedosc ze maja cheaty to jeszcze sa w grupach A z pajda pigadam moze wroci ale watpie
Moze czas pojsc po rozum do głowy i sie wokol dobrych graczy zaplatać, reco był kiedys jak pajda zmienił nawet adres zamieszkania bo miałem home na jego działce (nie w magazynie) przybłąkał sie u nas odrazu mowilem ze tylko dlatego ze sie boi i teraz dzieki temu jest mocny dzieki pleca proponuje ci to samo zrobic znaleść ekipę w ktorej kazdy każdemu pomoze, u nas wystarczyło powiedziec ze jest afera albo pomoc trzeba to kazdy odkładał kwarc lejki brał Potki i szedł pomoc
SprytnyTroll to pisze do Ciebie. Każdy ma prawo do podejmowania swoich decyzji. Ma prawo również je zmienić choć w niektórych przypadkach się nie da. Infi pewne woli mieć tych 299/700 ludzi grających stale niż 700/700 ludzi na serwie z czego 500 to ludzie widmo pokazujący się raz na pół roku.