Witam! Tu The_Hacker_PL, mam też inne nicki xd.Chciałem zgłosić sprawę, ponieważ gracz MasterKajtekGame chciał żebym mu pokazał crash działki, co prawda pokazałem lecz jego konto też zostało zcrashowane, chciałem rozwiązać ten problem i odcraszować mu jakoś ten nick i działke z Waszą pomocą. Proszę o szybką odpowiedź! nick gracza: MasterKajtekGame Z góry Dziękuje!
Code: 6. Wykorzystywanie wszelakich błędów, bugów serwerów Minecraft Craftapple Network lub gry Minecraft, w celu odniesienia korzyści, dowartościowania się (oraz innych niewymienionych) bądź zatajanie ich przed Administracją, karane będzie zgodnie z Taryfikatorem Kar. Code: Budowanie mechanizmów mogących powodować wysokie zużycie zasobów CPU, RAM i/lub lagów, jest zabronione. Mechanizmy takie będą usuwane, a administracja ma prawo wymierzyć karę zgodnie z Taryfikatorem Kar. Takie tam z regulaminu
Mam na myśli to, że jak ktoś wejdzie na tą działke to go kicka. [hr] Inevara tylko, że tym razem już moge wbić xd.
Codziennie przed snem itd. Ogólnie mam go w wersji papierowej i elektronicznej (telefon). Znam cały i wiem w którym paragrafie znaleźć odpowiednie informacje. Plus Taryfikator Kar <3. I moje ukochane 14.1 <- Polecam najlepszy punkt regulaminu.
Uznam, że chcesz dla tego gracza dobrze. Ale skoro wiedziałeś jakie będą konsekwęcję tego działania czemu tak postąpiłeś? Szerzenie nienawiści/ubliżanie im gry jest karane permem. Ale zasadniczo wina leży po stronie MasterKajtekGame. Gdyby się nie godził na crash działki/konta to nie trzeba było by teraz go ratować z opresji. MasterKajtekGame Pomyśl 2 razy zanim coś chlapniesz Tyle Mam do powiedzenia w tej kwesti. Polecam ci żebyś nie zadawał się z hackerami