Cześć ponownie Na wstępie aby nie było później bólu (błeee ale astar juz pisałeś pożegnanieee) to chce powiedzieć, iż tamten dotyczył możliwości odejścia w najbliższym czasie lub ograniczonego wchodzenia. Teraz podjąłem ostateczną i niepodważalną decyzję. Miło było, ale wszystko co dobre szybko się kończy. Po prostu mi się mc znudził, mam zarąb nauki i co tam jeszcze chcecie to powiem że tak.. Na ts może będę wpadał raz na jakiś czas. Ale na serwie raczej mnie prędko nie zobaczycie. Podziękowania już napisałem w poprzednim wątku. Pozdrawiam B) PS: W dziale ekipa TS proszę o usunięcie mojego portretu
Mam deja vú... To już chyba było... Ja rozumiem, że jesteś osobą wrażliwą, ale żeby docinki jakiś zazdrośników aż tak ci przeszkadzały... Naprawdę szkoda. Polubiłem cię, jako osobę z którą mogę pogadać. Dzięki wielkie za wszystkie nasze rozmowy, i za to, co było, gdy był wyłączony sv. Bywaj kotku..? Myszko..? Ja do teraz nie wiem co to
TEM: http://craftapple.pl/forum/thread-5842.html indianajones1899: może i jestem wrażliwy, ale nie odchodzę z powodu zazdrośników. No może trochę, ale przyznaje, że miałem z nich niezły ubaw Odchodzę, bo jakoś mnie przestało do Minecrafta ogółem ciągnąć. Pat277: Również miło się grało i powiem Ci, że po tych wszystkich zajściach jakie się zdarzyły (dobrze wiesz co mam na myśli) nie mam nic do Cb Jesteś na swój sposób naprawdę fajną osobą. PS: za dużo się przejmujesz hejtami, olej ich a oni oleją Ciebie ~Astar 2016 Kruku: Ano pamięć pozostanie Narazionko Miło było, dziękuję za wszystkie komentarze Może co jakiś czas będziecie mnie mogli na ts odwiedzić Ewentuallity zapraszam na mój kanał na yt, ale to swoją drogą