MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Oliwka0312

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Oliwka0312, 7 July 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oliwka0312

Oliwka0312 Użytkownik

Imię:Oliwia
    Dokładny nick w grze:Oliwka0312
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Sky block
    Data urodzenia: 03.12.2003 r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.5.2 i data to 21.04.2012 r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grałam kiedyś na innym nicku nie pamiętam którego dokładnie to było ale pamietam ze to 2014 r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak, bardzo dużo razy.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Myślę że nic ponieważ serwer jest dobrze rozbudowany i ma bardzo dobrą administrację.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Według przeczytanych informacji i obowiązków,wyczytałam, iż pomocnik powinien pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu, zgłaszać usterki/bugi ViceAdminowi lub Adminowi, pomagać graczom w ich problemach, uczestniczyć w życiu serwera oraz być dyspozycyjnym - a więc teraz postaram się to złączyć w jedną całość i objaśnić w moim zrozumieniu: Pomocnik jest osobą, która przedstawia swoim zachowaniem samego siebie, powinien być nad wyraz uczciwy, jest to też ranga, który pierwszy lepszy nie da rady "skminić". Reasumując, na tejże funkcji powinna być osoba, która jest godna temu przywilejowi.
    Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Jestem otwartą osobą na ludzi, Lubię pomagać innym.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Spróbuję załagocić sytuację próbować uspokoić gracza.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem Oliwia tak jak widać u góry mam 13 lat interesuję się J.Angielskim (Mieszkam w Londynie). Jestem miłą sumienną osobą.Jestem osobą, którą cechuje bycie miłą, sympatyczną, wyrozumiałą, dobrze słuchającącą, pomagającą. Lecz jeśli ktoś usilnie próbuje mi "wejść za skórę" to ja dla owej osoby mogę być bardzo nieprzyjemna (ale to się bardzo rzadko zgadza). Jestem rzetelną osobą, która zawsze dotrzymuje danego przez siebie słowa.
    Jestem osobą dobrze dodadującom się z ludzmi zarówno w realu jak i w grach.
    Określ swoją dyspozycyjność:postaram się moją dyspozycyjność przelać na ten serwer, będę starał się o wysoką aktywność.
    Umotywowanie podania: Podsumowując dopiero dzisiaj zaczełam grać na tym serwerze na (innym nicku) Ale tak czy siak, gram już tutaj przez 2 lata. Dlaczego nie gram na moich dwóch starych kontach. Ukradzione, zmienione hasło :(...
    Pozdrawiam całe forum jak i serwer Oliwia :)

Reklama
  2. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

To może trochę ode mnie, skoro jestem już na forum.

Dobrze, że grasz na Sky block'u, ale podaj czas, ile na nim grasz.

No spoko. To masz jakieś 2 lata na chwilę obecną.

Wersja 1.5.2 jest od 2 V 2013r.

Słucham, że co? Dobrze, że umiesz czytać, teraz spróbuj zastosować to w życiu codziennym.

"Skminić"? Jak nie da się zrozumieć rangi Pomocnika? Ale mniejsza o to.
    Każdy, nawet bez pomocnika, swoich zachowaniem reprezentuje samego siebie.

*załagodzić
    A co, jeśli uspokojenie gracza nie pomoże? Będziesz go uspokajać tak długo aż zacznie wyzywać serwer i innych ludzi czy aż nie wejdzie inny pomocnik lub Moderator i nie da mu mute lub kicka?

Dyspozycyjność podaje się w godzinach w których będziesz lub opisujesz ją. Tutaj tylko mówisz, że jesteś dyspozycyjna w realnym życiu i że "postarasz się" o wysoką aktywność, której chyba na chwilę obecną nie zauważam.

Chyba nie obchodzi nas zbytnio to, że zablokowali Ci dostęp do konta.

Oceny chyba dawać nie muszę, bo jedynymi plusami jest tutaj 2 letni staż na serwerze i pełnienie funkcji Pomocnika na innych serwerach (doświadczenie.)

Serdeczne jp.

3. Oliwka0312

Oliwka0312 Użytkownik

W taki sposób również nie osiągniesz tej rangi JP? Samo przez siebie już widać jak się zachowujesz. Pozdrawiam Dziewczynko

4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Nie podałaś ile czasu przebywasz w grze.

U 2 lata masz :D.

To podaj ten nick.

Nie wymieniłaś komend pomocnika.

Miałaś tutaj opisać w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty.

A gdzie odpowiedź ?

Takich osób nam nie potrzeba.

Reasumując jestem na NIE.

5. Tymoo

Tymoo eooooo

Hmm... czemu by się nie udzielić.
    Może nie jestem na serwerze od dawna, ale nigdy Cię nie widziałem, a już na pewno jak komuś pomagasz. Podanie strasznie nieczytelne, aż bolą oczy. Z kolorkami i pogrubieniami wyglądałoby o wiele lepiej.
    Masło maślane.
    Z tego co wiem, i z tego co mówi Minecraft Wiki wersja 1.5.2 wyszła 02.05.2013, a 21.04.2012 roku najnowszą wersją była 1.2.5
    Wypisałaś obowiązki i napisałaś kim jest pomocnik. A komendy i uprawnienia gdzie?
    Nie widzę odpowiedzi.
    Jestem na nie, dziękuję, gitara siema.

6. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Na tak:
    Nie miałaś bana.
    Na nie:
    - Nie wypełniłaś kilka pytań w podaniu,
    - Wszystko zlane, nie mogę się doczytać,
    - Gdy kończymy zdanie kropką, dajemy spacje po kropce, przycinku itd.
    - Nie wierzę ci, plus do tego napisałaś że 07.07.16r. Zaczęłaś grać,
    - Nie udzielasz się na forum.
    Ocena:
    Definitywnie na NIE.
    #PisanieNaTelefonie.

7. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Oliwka0312

Nigdy nie widziałem byś pomagała na serwerze słabe podanie

Jestem na nie

Reklama
  8. MasterOfM4A4

MasterOfM4A4 Użytkownik

- Podanie wgl nie wygląda ładnie, sam tekst jest zlany, a na telefonie całość wygląda w ogóle kiepsko D:
    Mowa tutaj o tym, że kolory by się przydały w tym podaniu.

- Na Sky Block często cię widzę, więc cacy

- Czy posiadasz umięjętność współpracy z ludźmi? Nic nie napisane, można to uznać za nie albo, że dogadujesz się z UFO ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jest jeszcze wiele niedociągnięć

Raczej na NIE

9. Poleris

Poleris Użytkownik

Jestem na nie mało widzę cię na serwerze choć czasem się zdarza nie pomagasz innym tylko raczej sama się kłucisz

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page