MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pmocy :P

Discussion in 'Hydepark' started by Skarganaskardze, 1 April 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Skarganaskardze

Skarganaskardze Użytkownik

Jest taka jedna dziewczyna na serwie moja koleżanka i ona jest taka fajna i ja ją kocham... #wyznanie PS. mam inny nick w grze więc ona nie wie że to ja XD a jak jej w grze pisze coś np. ją podrywam to ona myśli że sobie jaja robie! no pomocy!!! XD głupi temat no ale cóż wkurza mnie to już jak ktoś jest ciekawy nicku to proszę! _ZuzkaBBlue_ ! Ona CHYBA nie wchodzi na ten dział XD

Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Wchodzi i pewnie to teraz czyta.

Nie będę kablem bezprzewodowym. Więc zacznij od podstaw. Poznajcie się, porozmawiajcie trochę, a następnego dnia pogadajcie i wejdźcie w etap przyjacielski. Pogadajcie sobie, pomagajcie i przede wszystkim utrzymujcie kontakt. Jeśli już zdobędziesz jej zaufanie zacznij 'podrywać' ale tak lekko a nie na mocno. Oczaruj ją i pokaż jej że można naprawdę na tobie polegać. Potem gadacie o sprawach, wyznajesz jej miłość i ją zdobywasz.

Nie odpowiadam za powstałe konflikty, ale tym sposobem to wszystkie dziewczyny z klasy padły na mnie (nom nom :D)

3. MsKornel

MsKornel Gość

CO JA CZYTAM -_-
    Jeżeli to żart na Prima Aprilis, to gratulacje udało ci się mnie nabrać! Jednakowoż, jeżeli to bierzesz na serio to mi już ręce opadają ;-;
    Dziecko, wstań od komputera, wyjdź na dwór i poganiaj za piłką czy pojeździj na rowerze bo jak ja będę czytał o podrywaniu dziewczyny w minecrafcie to mnie EEHH..

*MIKSER WYDŁUBUJE OCZY*

4. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Zazdroszczę jej, bo ma tylko jednego psychofana. Ja mam 5 XD

5. _Niebieska_

_Niebieska_ Użytkownik

... masakra

6. Skarganaskardze

Skarganaskardze Użytkownik

Creeper ja jestem Chłopakiem

Thread Status: