MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pożegnanie

Discussion in 'Przywitaj się' started by Ilavenders, 26 October 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ilavenders

Ilavenders Użytkownik

Witam, a zarazem żegnam. Niestety fakt, iż były Moderator owego serwera mnie zniszczył totalnie mam szansę zrobić coś czego nikt nie będzie żałował. Po prostu już nir mam sie komu wyzalic . Żegnam sie z Wami i wiedzci ze życie z wami mialo sens ale to co on mi zrobil mam dosyc. Pa pozdrawiam - wasza Crytal.

• Burak Burak x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
    Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Jak zwykle dramatyzujesz. Nie zdarzyło się nic takiego by tak reagować. Poza tym już wcześniej mówiłem ci, że w sprawie tego poradnika nie ufam ci za grosz, a ty nawet nie pokwapiłaś się by przekonać mnie do swoich racji. Wolałaś przemilczeć sprawę i takie są tego efekty. Tak samo ostrzegałem cię czym grozi "konfabulacja" jeśli można to w tym przypadku tak nazwać. Myślę jednak, że dobrze wiesz co robiłaś tworząc kolejne Mk, tworząc kolejne osobowości, alter ega i historie z nimi związane.

Ja przedstawiłem swoje argumenty w sposób jasny i klarowny. Ty w przypadku braku kontrargumentów wolałaś siepnąć "Głupkiem" i uciec z forum. Zachowałaś się jak typowa mitomanka i to jest głównym powodem na to, że nikt ci nie wierzy. Ciężko jest bratać się z kimś kto nie ma jasno przedstawionej osobowości. "A może jest taki, a może taki?"

Mam wrażenie, że masz problem z wyjątkowo niską samooceną. Znaj swoją wartość i nie próbuj jej ubarwiać bo potem są takie sytuacje jak ta. Zdecydowanie łatwiej by ci się żyło gdybyś była sobą, a nie wszystkimi naokoło. Tak ja to widzę.

Daj znać jak się trochę ogarniesz i zechcesz o tym pogadać.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • List
  3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
  4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Wyżalić się zawsze jest komu. Choćby mnie. \o/
    *chowa gimpa i folder z memami*
    A, no i żegnaj, dobrej Zony, niech cię Siemiecki prowadzi sobie tylko znanymi ścieżkami tam, gdzie dotrzeć ci trzeba. *naciąga respirator i zanurza się w anomalną mgłę*

• Kreatywny Kreatywny x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
  5. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Miło że spędziłaś z nami czas.
    Żegnaj*

* - Ile masz jeszcze mulciaków?

• Zabawne Zabawne x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • List
Thread Status: