Witam, tak jak na początku chciałbym was pożegnać. Grałem z wami już cały rok. Były smutne chwile oraz wesołe. A teraz wymienie kilka osób: Zacznijmy od Administracji oraz Ekipy: XInfiniterX- Trzymaj jak najdłużej serwer. Żeby szybko nie padł ! xXSoniaXx- Życzę szczęścia. ThreeEyedMaster- Raz miałeś focha na mnie, raz nie twój humor rozwala system #Kotlet Marcinek7- co ty odwalasz to brak słów. lucklucky10- Dobry moderator, obyś nie dostał degrada, trzymaj się posady ) CharmingFlame/Inevara- Zaufałem tobie jak najbardziej, kolejny człowiek dobry #CharmNaViceAdmina Gabi48- dobry człowiek, pomaga w złych sytuacjach. Kruku- Adminie ts3 trzymaj się dobrze, życzę szczęścia _Zielony_- Dobry z niego ziom, pośmiać zawsze można hehe lukiasfalt: Dobry człowiek Koniec. Teraz gracze. fox12- Dobry gościu, zaufać można Yumi/Yumisiek- Dobra dziewczyna, twarda tak trzymaj _KoteQ_- ymm starasz się o tego pomocnika, też tak miałem, z rzędu pisałem podania, lecz odpuściłem Hate_you- Dobry z ciebie człowiek, za pomaganie mi gdy potrzebowałem pomocy Diarect- ymm szkoda że odszedłeś z serwera, ale życzę ci dalej pomocnika, pat277- Najgorsza osoba jaką ja widziałem, liżesz dupe na każdym kroku, na pomocnika się nie musisz starać i tak rangi nie dostaniesz. MakkimPro czy jakoś tak- Fajny chłopak (nie, nie jestem gejem) dziękuje za rozmowy na ts. Rotmiszcz, Gangstar, Ladavi, Hate_you- Króle pvp xdd Natalia2001 i Wiktoria2001- Jako kobiety królowe parkietu oraz pvp Polaczekk, JakubCreeper, Creative322- Najgorsze osoby jakie mogłem znać _ToyMangle_, _Rita_, WilczycaPL, MIKLASpl: Najlepsza ekipa Pearl: Fajna osoba Nazilord: Z nim można się pośmiać, SprytnyTroll: Ehh mało ciebie znam, ale dobry gość zNormal i WildBitc: Szczęścia życzę SnowSGrilFun: Życzę pomocnika ) XxCzarnyXx- Gitara siema Dobry człowiek _DarkGirl_ i NataliaPolskaxd: Siema ! maksiu07: Nie wiem, nie znam cię, ale Gitara siema Dobra koniec, jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam. W minecrafta będę jeszcze wchodzić, będę wpadał na CA. Jakiś Kontakt: GG: 59395287 Skype: live:mati1x1_1 e-mail: mati1x12001@gmail.com Gitara siema
Bywaaaj! Szkoda, że sobie idziesz... Ciekawe, czy kiedyś odnajdziemy powód twojej ucieczki od serwera... Domyślam się, że to wina grania już cały rok. P.S: Pożegnanie pięknie napisane, aż chce się przeczytać No to.. Czesc!
*odszedłeś* Żegnaj, zajrzyj kiedyś do nas, to na ts, to na MC; wiem, że i tak wrócisz. Trzymaj się. Nie olewaj nauki, to jest najważniejsze.
Co tak wszyscy naraz? A, no tak. Szkoła. To, co tam napisałeś to święte słowa. Zwłaszcza o jednej osobie. Trzymaj się, mati. Idiotami się nie przejmuj; mają przewagę liczebną Powodzenia, do później
Nie fajnie, że nas opuszczasz. Charakterystyczna z ciebie osóbka nie zawsze udało nam się dogadać, ale jedno wiem na pewno: Będziemy o tobie pamiętać. Ty za to pamiętaj by odwiedzać nas gdy najdzie cię nuda :] Trzymaj się mati ^^
Jesteś dobrym człowiekiem, nie mało było okazji aby se pograć. Dlaczego odchodzisz? Były z tobą może nie same dobre chwile ale zawsze fajnie się gra. 3maj się stary powodzenia w realu! ***#WINDOWSPHONE8#***
Teraz, gdy kończą się wakacje, dużo osób odchodzi... Naprawdę szkoda :c Nie zapomnę tych twoich konkursów skinów I ps. Dzięki za wspomnienie mnie. https://www.youtube.com/watch?v=2i2khp_npdE Życzę ci szczęścia.
odchodzę wrócę w grudniu jak widać dużo osób odchodzi z powodu roku szkolnego przykro mi ale ja już 3 klasa więc nie będę miał czasu na minecrafta więc żalem przyznaje że wrócę dopiero w grudniu na święta i tak już do sylwestra a potem znów odejdę i powrócę w lutym a teraz powiem coś o o moich kolegach i koleżankach Mangle byłaś super koleżanką szkoda że już ciebie nie widze na serwerze XD Foxy2006 ciebie też nie widuje na serwerze ale pozdro Weeby miałaś rację nie wnerwiać się więcej nicków nie pamiętam ale pozdrawiam każdego kto mnie zna więc bywajcie! ps dopiero odchodzę 2 września
_Witek_ Telefon marki Microsoft też mam ;] xd Odchodzę ponieważ zawsze codziennie gram w klocki, chciałbym pograć w inne gry Tak samo jak szkoła, szkoły nie można olewać.