Hola Otóż mam problem z pobranymi starymi edycjami. Chodzi o edycję 6. Pobrałam ją, przeniosłam do folderu "saves", rozpakowałam. Po rozpakowaniu mam folder "edycja6", ale niestety nie ma jej na liście moich "światów". Co mam zrobić? Proszę wyjaśnić co i jak, bo jestem ciemna z informatyki xd Pozdrawiam SnowS
Sprawdź czy przypadkiem nie zdublował Ci się katalog, co czasami się dzieje przy rozpakowywaniu. KatalogMC/saves/edycja6/edycja6/pliki Powinno być KatalogMC/saves/edycja6/pliki
Pobierając mapę z poprzedniej edycji też mi napisało, że 2 dni. Skorzystałem z mobilnego neta i w przeciągu pół godzinki mi ściągnęło. Może po prostu kiepski necik, jak i mnie (stacjonarny gorszy niż z modemu 10-letniego)
Kilka razy próbowałem pobrać, lecz pod sam koniec pobierania wyskakiwał mi błąd. Spróbuję jeszcze raz, ale dopiero wieczorem.
Mapa jest bodajże w folderze "World" na samym końcu Trzeba przejść przez wszystkie i wydobyć ten ostatni.
Boże, macie naprawdę problem wgraniem świata? Wrzuć folder posiadające takie pliki http://screenshot.sh/m2gTU58MiXQZi
To wrzuć folder do folderu save.. Nie umiesz przerzuczać folderów? Boże.. @edit A jak dalej ci sprawia do problemy to lepiej idź obejrzeć poradniki na YouTube..