1. Nick: נυмαנ 2. Wiek: Pod koniec czerwca będę mieć równo 12 lat. 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: TeamSpeak jest jednym z programów, które niejako współpracują z innymi programami, dzięki czemu cały czas poświęcony na korzystanie z komputera mogę połączyć z korzystaniem z TeamSpeak'a oraz wykonywaniem obowiązków Pomocnika. Czas ten będzie wynosił około 3-6 godzin w dni powszednie, natomiast w dni wolne może on zostać zwiększony nawet trzykrotnie. 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Czas, który poświęcam na grę w minecraft'a (m.in na serwerze CraftApple) jest dość ograniczony, ale tak, gram. 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Przygodę z TeamSpeak'iem CraftApple zaczęłam krótko po rozpoczęciu gry na "głównym serwerze". Od tego dnia minęło już ponad sześć miesięcy. 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie, nie miałam tutaj bana, ani żadnej innej kary. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Tak, znam. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pełniłam podobną funkcję, jednak nie na innym serwerze, a na tym, początkowo byłam Pomocnikiem, następnie Moderatorem, a po kilku miesiącach ViceAdministratorem. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Weronika, ale bliższe mi imię to Yumi. Lat mam 11 a mieszkam w Poznaniu. Znajomi opisuję mnie jako pomocną, kreatywną i miłą dziewczynę z ogromnym dystansem do siebie i poczuciem humoru więc jakiś ułamek prawdy musi w tym być. Interesuje się kulturą Azjatycką, muzyką, oraz różnorodnymi sportami, między innymi jazdą konną oraz enduro. Moje ulubione kolory to czarny, biały i wszystkie pastelowe. Moim ulubionym zespołem jest Thirty Seconds To Mars, a piosenkarką Ariana Grande. Jak wyżej wspominałam mieszkam w Poznaniu a dokładniej to w domku dwurodzinnym wraz z rodzicami, bratem i babcią. Mój brat ma na imię Dominik, ma 9 lat i też tu czasem gra. Tata na imię ma Jacek, mama Ewa a babcia Basia. Oprócz wyżej wymienionych osobników mieszam także z trzema psami rasy ShihTzu (Sisi, Czika, Merry), kotem Zuzią, chomikiem Pipi i jeżem Milk Chocolate. Jeszcze nie dawno "nałogowo" grałam w minecrafta, teraz więcej czasu spędzam grając w Simsy, Aiona, Transformice, FallOut'a, GTA i wiele innych. 10. Dlaczego Ty: Jak nie liczna część osób postrzegam rangę Pomocnik jako obowiązek, którego jestem gotów się podjąć. Mimo małego wieku należę do grupy osób ogarniętych, a doświadczenie nie małe w tej "dziedzinie" mam. Prócz tego lubię pomagać, jestem osobą kulturalną a swoje zadania zawsze wykonuję sumiennie i do końca. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: XInfiniterX, xXSoniaXx, Marcinek7 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Jako PomocnikTS pomagałabym użytkownikom w wszelakich problemach oraz wyjaśniała działanie TeamSpeak'a w razie jakiś wątpliwości z ich strony. Pomagałabym również wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku oraz zgłaszała im wszelakie problemy, usterki oraz bugi. Sprawdzałabym opisy kanałów - czy format oraz data są prawidłowe - oraz opisy i avatary użytkowników. Prócz tego wykonywałabym dodatkowe czynności, wskazane przez wyższe rangi. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałam cały regulamin, zrozumiałam go i akceptuję jego postanowienia.
Jestem na TAK! Podanie ładne, Miła osobowość, Ma doświadczenie, Aktywna na TeamSpeak3, lecz w grze i na forum coraz rzadziej :/ Jak mówiłem- jestem na TAK!
Jestem na TAK! Powód jest prosty: na serwerze byłaś pomocniczką i nie miałem nic do zarzutu więc tak samo pewnie by było z TS3. Jesteś ładna. <3 Życzę powodzenia! Gold
TAK Jesteś miłą osobą, ogarniętą jak na swój wiek. Jesteś skromna a zarazem nie miałaś bana. Masz duże doświadczenie, ponieważ ViceAdministrator do poważna ranga Powodzonka