Dokładny nick w grze: adam104100 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Skromnie, bo tak ok. 5 godzin Ile masz lat: 21 w tym roku będzie Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: Od wersji beta 1.1 czyli jakieś 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od lutego 2014 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: A no miałem za tamto i owamto Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Oczywiście Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód - komenda, której doświadczyłem wiele razy Dlaczego Ty: Dlaczego ja?. Długo gram w Minecraft i na Craftapple. Mam odpowiedni wiek oraz doświadczenie w byciu ekipą na serwerach minecraft. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Adam. Obecnie mam 20 lat. Studiuje prawo. Interesuje się muzyką i sportami motocyklowymi. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wszystkie błędy ortograficzne i interpunkcyjne pisane przez ludzi na czacie. A tak na serio to jest kilka np. -Przejazd koniem przez drzwi - Otwieranie drzwi na czyjejś działce - Niszczenie stojaka na zbroje na nieswojej działce Wymień kilku członków ekipy: Aikoo, reconnect, Bobikowski, Pat277 Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać w ogarnianiu czatu - Zgłaszać wszystkie problemy Administracji - Pomagać graczom _ Wyjaśniać działanie komend - Wypowiadać się na forum itp.
Jestem na NIE. -Rzadko Cie widuje na serwerze, -Często zostajesz wyrzucony z serwera, -Nie jesteś aktywny na czacie, -Podanie krótkie, -Nie udzielasz się na forum, -Straszne podanie.
Nie udzielam się na forum, a prawie 600 postów mam? [hr] - Rzadko widzisz mnie na serwerze? Jestem często, ale w takim czasie kiedy ciebie nie ma, albo nawet nie wiesz, że jestem - Skąd wiesz, że często wylatuje jak piszesz, że nie widujesz mnie na serwerze - Nie jestem aktywny, bo nie potrzeba abym zaśmiecał czat główny tylko jak ktoś np. pyta to odpisuje na /msg, albo jak ktoś potrzebuje pomocy to 5 osób już mu odpowie. Poco spamić bez potrzeby? -Podanie krótkie, ale konkretne jak napisze na dwie strony to i tak połowa osób nie przeczyta go
Jestem na NIE 1) Nie widzę Cię często na serwerze. 2) Od kilku miesięcy zacząłeś udzielać się na forum. 3) Twoje zachowanie na serwerze oceniam 30/100. 4) Często leci kick na Ciebie. 5) Masz Bana. 6) Punkty nie rozpisane. 7) Podanie mnie nie przekonuje. 8) Skąd mamy wiedzieć że pomagasz na /msg? 10) Napisałeś tak: -Ile masz lat: 21 w tym roku będzie. To czego nie napisałeś ,,Obecnie mam 20 lat". 11) Twoja ortografia nie wskazuje na to że masz 20 lat. 12) Skoro masz Bana to nie będziesz grał <wszystko zależy od reca>.
Z racji tego, że ma tu długi staż gry no i doświadczenie, więc kombinuje. Adam104100- gratulacje Jestem na NIE 1- zachowanie 2-olewanie regulaminu forum ( wulgarne słownictwo w wypowiedziach). Mam nadzieje, że obecne Twoje podanie będzie odrzucone jak te wcześniejsze.
Jestem na NIE ,dzisiaj dostales bana ---------------------------------------------- Pozdrawiam Mohombi
Mohombi, ten ban jest na kilka dni. Myślę że Adam wróci. Wszyscy tu wracają Pograj dłużej a przekonasz się sam, że ten serwer przyciąga
Ludzie gram na tym serwerze więcej niż wy i to ja przeżyłem tu wiele swoich dni. Wy znacie np. MrAstara jako Viceadmina, a ja pamiętam jak był zwykłym graczem A powody pata są bez sensu i odwołałem się od nich
Ja uważam że ten ban jest trochę niesłuszny Przecież samo zabijanie koni nie przynosi zysku, a siodło i zbroje są tanie jak barszcz czerwony.