Dokładny nick w grze: Apaxiw0w Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 5 godz do 8 Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, Creative, Seablock) Raczej na survivalu Jak długo grasz w Minecraft: Tam się pomyliłem od 1.5.1 beta chyba lecz nie pamiętam za bardzo Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Jak już mówiłem miesiąc od wyjścia 1.8 Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Nigdy nie miałem i nie będę xd Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Raz byłem Adminem u kolegi i ostatnio dostałem moda na jeszcze innym serwerze Czy znasz komendy Pomocnika: np /kick Apaxiw0w flood Dlaczego ty: Lubie pomagać ludziom i umiem ogarnąć czat Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Jan mam 15 Lat Mieszkam w Katowicach interesuję się Informatyką lubię piłke nożną i jestem lekko myślny w , Mc interesuję się Robienia serverow parkour i PvP w wolnym czasie lubie grać i kocham koty xd, Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Znam: Latające bloki muzyczne, Przechodzenie koniem przez ścianę Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy (Mod): wymiatacz23 Bobikowski Phantom_Screw ThreeEyedMaster reconnect pat227 Pomocnicy: DejVoo Aikoo RaddiPL Nazilord24 Jakie obowiązki ma pomocnik: Ogarnąć czat gdy będzie zamieszanie Zgłaszać Błędy/bugi Adminowi Pomaganie graczom gdy nie widzą np jak zrobić Działkę albo klan itp itp Mam nadzieje że sie spisałem
Zgodnie z zapisem w regulaminie Paragraf 1 punkt 19 informuje nas o tym że Ekipa to tylko Pomocnicy jak i Moderatorzy.
Nadal jestem na nie tamto usunoles a napisalem nowe to sie liczy jak 2 czyli nie odczekales miesiaca pff chamstwo!
Apap tak [hr] Apap jestem na tak [hr] Apap a pamientasz co ci kot do szawy wlazl? Ps. Tez kocham kott
Ty chcesz byc w ekipie a co dzisiaj bylo na czacie globaknym co wypisywales? Cytuje; Sprzedam sie zalosne a jak ci napisalem i ty chcesz byc pomocnikiem a takie rzeczy wypisujesz, to ty na to ni i bede pomocnikiem pff chamsto,i do tego zle wychowanie jak chcesz sie sprzedawac to idz do cenzura a nie na ogarnietym. Serwerze spami.,, Sprzedam sie''