Dokładny nick w grze: Arvinu Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Hmm.. dość trudne pytanie.. będzie zależało to od mojego czasu wolnego, ale myślę, że spokojnie od 3-5 godzin na tygodniu a w dni wolne nawet cały dzień z krótkimi przerwami. Ile masz lat: Mam 17 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Na każdym z serwerów, staram się przebywać tyle samo, lecz najwięcej czasu spędzam na creative, od czasu do czasu wejdę na survival i seablock. Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft'a gram około dwóch lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram miesiąc. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, i nie zamierzam. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem pomocnikiem, a gdy nadeszła nowa edycja miałem okazje zostać moderatorem. Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedną, zasadniczą komendę, jest nią ./kick nick - rozłącza ona danego gracza z serwerem, np. za spam. Dlaczego Ty: Chciałbym do Was dołączyć, gdyż dostaje szewskiej pasji gdy widzę osobę, która nie przestrzega regulaminu. Znam taryfikator i owy regulamin. Dużo gram na wszystkich trybach, więc i bugów/ propozycji w moim wykonaniu nie zabraknie. Większość osób z administracji już znam, więc myślę, że fajnie by było "pracować" razem z Wami. Jestem cierpliwy, kulturalny oraz chętny do pomocy innym. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Cześć ! Jestem Marcin i chodzę do technikum w Warszawie, gdzie mieszkam. Mógłbym napisać co mnie interesuje, ale będzie szybciej jak napisze co mnie nie ciekawi .Na pewno jest to chodzenie do galerii handlowych w poszukiwaniu tej jedynej pary butów ,czytanie lektur i piłka nożna (w TV bo w lato na boisko chodzę codziennie). Jednak mam dwie zasadnicze pasję : podróże ( nie ważne na jak długo, ważne z kim i na ile kilometrów od mojej młodszej siostry),muzykę(moja playlista na Spotify ma 400 utworów ), wszystkie gadżety i nowinki technologiczne, oraz... gotowanie (uwielbiam robić hamburgery, ponieważ nie wiadomo jakie dodatki mam w lodówce). Nienawidzę ludzi, którzy oszukują (czytaj cziterzy), oraz nie umieją się zachować. Takich osobników będę odrazu zgłaszał z skargach .O sobie mogę powiedzieć że jestem osobą, która jest pomocna, kreatywna oraz ogarnięta. Niestety jestem trochę leniwy, ale jak mam jakiś cel to umiem go wykonać. Również interesuje się projektowaniem w całym tego słowa znaczeniu. Począwszy od projektowania przestrzennego, a skończywszy na projektowaniu odzieży. W przyszłości chciałbym studiować na ASP w Krakowie. Kocham poznawać inne kultury, zwyczaje oraz religie. Jednym z moich marzeń oraz wyzwań w bliskiej przyszłości jest udać się do Dubaju w ZEA, aby na własne oczy zobaczyć Burj Khalife! Jestem kreatywny, uwielbiam budować w minecraft'cie. Jestem miłośnikiem zwierząt, mam 2 psy i żółwia stepowego.. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, znam: - Przechodzenie koniem przez ściany i drzwi. - Pływanie łódką - kick, za fly. - latające noteblocki. Wymień kilku członków ekipy: Do ekipy należą, takie osoby jak: Moderatorzy: ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| Blavck (reconnect) ||Mod|| pat277 Pomocnicy: ||Pomocnik|| GirlGamersPL ||Pomocnik|| shoga ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| krzyss06 ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma za zadanie pomagać graczom, pilnować czat, zgłaszać błędy i bugi administracji. Udzielać się na forum.
Wybacz, ale nie przypominam sobie abym po Tobie "jechał". To, że nie piszę do Ciebie "Papatki" "O boshe jak fajnie, że jesteś [kisiel] :*". Nie oznacza, że na Ciebie "najeżdżam". Nie przypominam sobie abyśmy zamienili więcej niż 3 zdania. A zatem proszę Cie bardzo przypomnij mi gdzie i kiedy rzekomo na Ciebie najeżdżałem. Postaraj się proszę, jeśli będziesz mieć screen/link to będzie super. A teraz co do podania, które wkleiłeś wyżej. Zauważ, iż specjalnie nie używam zwrotu "Twojego podania". Zacznijmy od zacytowania całości, by nam nie uciekło nigdzie (Wybacz kolorki i emotki znikną, nie chce mi się ich odtwarzać). Zadanie dla osób ceniących sobie prawdomówność oraz "Nienawidzą ludzi, którzy oszukują (czytaj cziterzy), oraz nie umieją się zachować." Wrzućcie w google zaznaczone na czerwono fragmenty. (Zdania te wybrałem całkowicie losowo, nie chciało mi się nawet sprawdzać kolejnych). A zobaczycie, iż są one z różnych podań na różnych serwerach. W których osoby mają różne imie, wiek, miejsce zamieszkania itd. Arvinu, chcesz coś dodać jeszcze ?
Mnie natomiast martwi, że z twojego IP rejestrowało się tutaj wiele kont które zostały już zbanowane i tworzyły one nieprzyjemna atmosferę w grze i na forum oraz wysyłano z nich liczne reklamy.
Wpisuj dalej, składałem już na innym serwerze takie podanie, nie przyszło Ci do głowy, że ktoś kopiował. ? [hr] Jest to podanie, które sam pisałem, chcesz moja mam Ci to samo powie, bo widziała jak to pisałem [hr] @reconnect, jutro ts wyjaśnie Ci całą sprawe oki ?
Nie chce wytłumaczeń. IP wytłumaczyło mi wszystko i próbowałem ci już dawać szanse, ale to nic nie dawało. Z mojej strony to tyle i żegnam się z tym wątkiem.
Wątpię żeby rodzeństwo. Tamte konta zawsze pisały "phantom? " i ty piszesz taj samo. Sorry nie wierze w hotspot światowy/rodzeństwo/laptop z allegro