Dokładny nick w grze: BakadPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: bardzo dużo ok. 3,4,5h Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: tak gdzie jest najwięcej problemów i kłopotów Jak długo grasz w Minecraft: 5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Nie powiem dokładnie, ale długo Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: NIE Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak (chyba na 5) Czy znasz komendy Pomocnika: ban,kick,broadcast,&,mute, cc - (chatclear) Dlaczego Ty: Mam minecraf'a premium,jestem kreatywny, pomocny, dobry w byciu pomocnikiem lubię pomagać graczą znam komendy, prowadzę swój serwer więc znam komendy, itp (NIE BĘDE NP. REKLAMOWAĆ SWOJEGO SERWERA PO TO TYLKO MÓJ PRYWATNY) Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem krejzii znam ortografie i uwielbiam pomagać graczą jak i zarówno administracji. >_>[/color][/b] --------------------------------------------------------------------------- OGARNIAM ! OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Złe komendy Grasz tu za krótko Brakuje kilku punktów Obowiązki skopiowane z poradnika dla pomocnika Twoja "krejzi" ortografia wymięka Podanie mało estetyczne NIE
Napisałes: "Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: tak gdzie jest najwięcej problemów i kłopotów" Oj, to chyba pomylileś serwery Znasz orto? Hm, ja też, Ty piszesz "graczą", a ja bym napisała:" graczom". I kto ma rację? Dziś rejestracja- dziś podanie? Jestem na NIE
Ale ortografii nie znasz- dziecko dopisek: Ale nie martw się, po mnie post gracza krzyss06 świadczy o tym, że nie jesteś gorszy od innych. On też błędy robi, które KŁUJĄ w oczy xd.
*Nie widzę jak jesteś na serwie *Złe komendy, aż kują w oczy *Ortografia *Podanie mało czytelne Jestem na NIE
Jestem na Nie ponieważ: * Nie widziałem Cie nigdy na serwerze, * Nie udzielasz się na forum, * Błędne komendy podane w podaniu, * Podanie krótkie i nie estetyczne, * Jest w podaniu dużo błędów ortograficznych jak i interpunkcyjnych, * Zarejestrowałeś się i od razu napisałeś podanie, zamiast zapoznać się z całą stroną internetową serwera i bardziej dopracować podanie, a także twoją bardzo dobrą ortografię którą uzasadniłeś słowem "krejzii" * Wszystkie obowiązki które są opisane w Dziale "Rekrutacja na Pomocnika" zostały skopiowane i wklejone do podania, * Niektóre odpowiedzi w Podaniu nie są dokładnie uzasadnione,
Jestem na NIE 1) Nie widziałem Cię jeszcze na serwerze. 2) Nie udzielasz się na forum. 3) Złe komendy. 4) Twoja krejzi ortografia wymiata, widać że masz samy piątki 5) Podanie krótkie. 7) Brakuje punktów a mianowicie: -Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: -Wymień kilku członków ekipy: 8) Podanie nieczytelne. 9) Punkty nie rozpisane. 10) Zarejestrowałeś się na forum dzisiaj i od razu piszesz podanie? To troche chore.