Imię:Michał Dokładny nick w grze:Cacilo Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzebywam ok 2-4h w tygodniu najchętniej gram na serwerach :survival,skyblock Data urodzenia:2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2011 wersji nie pamiętam Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2016 na innym koncie Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie nigdy nie byłem Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym dodać nowe textury na serwer ,które dodały by klimatu survivala Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:mute,kick Obowiązki pomocnika to pomoc graczom pilnowanie graczy oraz załagadzanie sytuacji , lecz jego najważniejszą funkcją jest pilnowanie chatu Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiemonieważ bardzo lubie pilnować ludzi oraz pomagać nowym osobą na serwerze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Otóż pytam się osoby atakującej czemu obraża osobę 2 Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Moim zdaniem owszem posiadam taką umiejętność Opisz swoją osobę: Nazywam się Michał.Gram już od prawie 7 lat w minecrafta zawsze interesowała mnie pluginy oraz pomoc ludziom.Moim najskrytszym marzeniem było otrzymanie pomocnika na tym serwerze.Posiadam minecrafta premium.Lubie rozmawiać z ludźmi Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej w grze minecraft podoba mi się jej pixelową grafika oraz częste aktualizacje gry , które pozwalają nam na nowe rzeczy. Podobają mi się różne projekty budowli oraz ogromne mechanizmy
Nawet gdybyś grał pół wieku w mc a nie masz wiedzy to Ci to 50 lat nic nie pomoże. Kłamać nie wolno , teraz tym zepsułeś sobie reputację i inni nie mają pewności co do szczerości pozostałych odpowiedzi. Nie ładnie. Podanie się zlewa a Twój nick pierwszy raz na oczy widzę. Może przez to że gram tylko weekendy ale podczas nich mam czujne oko na chat. Reasumując , nie postarałeś się. Jestem na nie
Jesteś najnowszym użytkownikiem na forum, okłamałeś nas,I Podanie jest krótkie... Myślę że to wystarczy do podsumowania twojego podania. Jestem na NIE
Witaj Cacilo, zacznijmy od tego że : - Podanie było pisane na szybko a nikt Cię tu nie trzymał za rękę więc, miałeś dużo czasu aby przemyśleć i zaplanować owe podanie. - Mogłeś chociaż wyróżnić odpowiedź od zapytania choćby pogrubieniem czcionki. - Każdemu zdarza się kogoś okłamać ale, dzisiaj mogłeś odpuścić z kłamstewkami Podsumowując: Na NIE ~ Pozdrawiam Max
Podanie nie zgodne ze wzorem. https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ Do zamknięcia!
Interpunkcja!!!! To takie trudne? Spacja po przecinku/kropce a nie przed!!! Styl wypowiedzi leży i płacze. Szkoda klawiszy na rozwinięcie tej wypowiedzi. Jestem na NIE. Pozdrawiam KozakPVP