Dokładny nick w grze: Chamski Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Do nie dawna po 4h dziennie, w weekendy dłużej. Ile masz lat: 17 rocznikowo Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata, przerwa i zacząłem grać jakies 4 miesiące temu. I od razu na waszym serwerze Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: ponad 4 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, ale większość zapomniałem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Hmm...ciężko powiedzieć, może dlatego, że jestem szczery do bólu, że u siebie też błędy widzę. Może dlatego, że zawsze pomogę jak będę umiał? Mam dystans do swojej osoby jak i do innych. Wiem, dużo jest już pomocników, ale chciałbym się sprawdzić jako jeden z nich. Jeszcze taki mały plus bycia pomocnikiem jest napis przed nickiem <3 Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krzysztof. Od jakiegoś czasu zafascynowany jestem kulturystyką i czasami sobie poćwiczę. Jestem mega leniwy, dlatego dużo siedzę przed komputerem, jestem miły dla osób które są chociaż troszkę miłe dla mnie. Jestem cholerykiem, ale potrafię opanować nerwy (nie zawsze). Chodzę do 1 klasy technikum na profilu Technik Informatyk. Nie mam dziewczyny, dlatego mogę więcej czasu na serwerze spędzać. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: *Na końcu świata...Gdy jesteś pod ziemią na końcu świata, to gdy przejdziesz przez tą granice, to wyrzuca cię na powierzchnie. *Nie pamiętam innych Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, Aikoo, adsone, kshycho, Phantom_Screw, Bizon, Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Moim zdaniem najważniejszym obowiązkiem pomocnika jest utrzymanie miłej atmosfery na chacie, a mam na myśli, wyrzucanie osób, które utrudniają grę, zapobieganie kłótni pomiędzy graczami, no i oczywiście więcej, wymieniłem te co według mnie były najważniejsze.
Twoje zachowanie na serwerze nie jest odpowiednie abyś mógł pretendować do ekipy,lecz twoje podanie Mi się spodobało,odpowiednio uargumentowany estetyczne, spójne. Na tą chwilę jestem neutralny. Pozdrawiam pat277!
Zaryzykuje,myślę że to posada będzie dla Ciebie dobra i wierze że poprawisz zachowane na serwerze,ale jeśli jeszcze raz zobaczę naganne zachowanie z twojej strony to nie będę taki miły. Jestem na TAK!!! Pozdrawiam pat277!!!
Czasem zdarza ci sie klnac ale podanie mi sie podobalo. Jestem na TAK pod warunkiem ze poprawisz troche swoje zachowanie.