MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Creative322

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Creative322, 15 July 2026.

1. Creative322

Creative322 Użytkownik

Imię: Mieczysław
    Dokładny nick w grze: Creative322
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze około 12 godzin dziennie, na serwerze niestety 0, bo nie działa
    Data urodzenia: 29.02.1964
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Z tego co pamiętam to 0.0.11a i jakoś maj 2009
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2013 rok
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Oczywiście
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Administrację
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    • Wspieranie Moderatorów w utrzymaniu porządku na czacie.
    • Zgłaszanie wszelkich błędów, usterek i problemów Administratorowi lub ViceAdministratorowi.
    • Udzielanie pomocy Graczom oraz wyjaśnianie zasad działania komend i mechanik serwera.
    • Aktywne uczestnictwo w życiu serwera oraz dyskusjach prowadzonych na forum.
    • Gromadzenie materiałów dowodowych podczas podejmowania działań związanych z karaniem graczy.
    • Pozostawanie do dyspozycji kadry zarządzającej oraz wykonywanie dodatkowych zadań powierzonych przez Administratora, ViceAdministratora lub Moderatora.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Chciałbym zostać Pomocnikiem, ponieważ zależy mi na dalszym rozwoju serwera i chciałbym aktywnie uczestniczyć w budowaniu jego przyjaznej atmosfery. Lubię pomagać innym graczom, odpowiadać na ich pytania oraz wyjaśniać zasady i mechaniki rozgrywki. Uważam, że jestem osobą spokojną, cierpliwą i odpowiedzialną, dzięki czemu potrafię zachować obiektywizm nawet w trudniejszych sytuacjach.
    Jestem aktywnym graczem, dobrze znam serwer oraz jego regulamin, dlatego chciałbym wykorzystać swoją wiedzę, aby odciążyć Moderatorów w codziennych obowiązkach. Zależy mi na utrzymaniu porządku na czacie oraz szybkim reagowaniu na problemy zgłaszane przez społeczność.
    Otrzymanie rangi Pomocnika byłoby dla mnie dużym wyróżnieniem i motywacją do dalszego zaangażowania. Do swoich obowiązków podchodziłbym sumiennie i z pełnym zaangażowaniem, starając się jak najlepiej wspierać zarówno graczy, jak i administrację serwera.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    W przypadku konfliktu przede wszystkim zachowałbym spokój i bezstronność. Najpierw wysłuchałbym obu stron, aby poznać okoliczności zdarzenia i uniknąć pochopnych wniosków. Następnie przypomniałbym uczestnikom o obowiązujących zasadach oraz poprosił o zachowanie kultury wypowiedzi.
    Jeżeli sytuacja nadal byłaby napięta, starałbym się uspokoić rozmowę i skierować ją na rozwiązanie problemu zamiast wzajemnych oskarżeń. Gdyby doszło do łamania regulaminu, podjąłbym odpowiednie działania zgodnie z obowiązującymi zasadami lub przekazał sprawę Moderatorowi bądź Administratorowi, jeśli wymagałaby ich interwencji.
    Moim celem byłoby rozwiązanie konfliktu w sposób sprawiedliwy i kulturalny, tak aby niepotrzebnie nie zaostrzać sytuacji oraz zadbać o dobrą atmosferę na serwerze.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:
    Jestem osobą spokojną, odpowiedzialną i cierpliwą, która potrafi zachować opanowanie nawet w stresujących sytuacjach. Lubię współpracować z innymi oraz pomagać graczom w rozwiązywaniu ich problemów i odpowiadać na ich pytania. Staram się być aktywny na serwerze i dbać o kulturę wypowiedzi oraz przyjazną atmosferę. Powierzone mi obowiązki wykonuję sumiennie i zawsze staram się doprowadzić rozpoczęte zadania do końca. Jestem otwarty na uwagi oraz chętnie uczę się nowych rzeczy, dzięki czemu mogę stale rozwijać swoje umiejętności i lepiej wykonywać powierzoną mi rolę. Uważam, że potrafię pracować bezstronnie i podejmować rozsądne decyzje zgodne z regulaminem, kierując się dobrem całej społeczności serwera.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej w grze Minecraft podoba mi się jej różnorodność oraz swoboda, dzięki której każdy może znaleźć coś dla siebie. Lubię możliwość budowania własnych konstrukcji, odkrywania nowych miejsc oraz współpracy z innymi graczami. Dużą satysfakcję sprawia mi również rozwijanie swoich umiejętności i poznawanie kolejnych mechanik gry. Minecraft pozwala zarówno na spokojną rozgrywkę, jak i rywalizację, dlatego nigdy się nie nudzi. Dodatkowo cenię tę grę za aktywną społeczność oraz możliwość spędzania czasu z innymi graczami na serwerach.
    Określ swoją dyspozycyjność: Moja dyspozycyjność jest dość dobra. W dni robocze mogę poświęcić na serwer zazwyczaj od 6 do 10 godzin dziennie, głównie w godzinach popołudniowych i wieczornych. W weekendy dysponuję większą ilością wolnego czasu, dlatego jestem w stanie spędzać na serwerze nawet kilkanaście godzin, w zależności od obowiązków. W razie potrzeby mogę również dostosować swoją aktywność do bieżącej sytuacji na serwerze i pomóc w godzinach, gdy wymaga tego sytuacja. Staram się być regularnie aktywny i sumiennie wywiązywać się z powierzonych obowiązków.
    Umotywowanie podania:
    Swoje podanie motywuję przede wszystkim chęcią aktywnego wspierania społeczności serwera oraz pomocy graczom w codziennej rozgrywce. Uważam, że posiadam cechy, które są ważne na stanowisku Pomocnika – jestem cierpliwy, odpowiedzialny, opanowany i potrafię zachować kulturę wypowiedzi nawet w trudniejszych sytuacjach. Znam regulamin oraz podstawowe zasady funkcjonowania serwera, dlatego jestem gotowy rzetelnie wykonywać powierzone mi obowiązki. Chciałbym odciążyć Moderatorów w ich pracy, pomagając graczom, reagując na zgłoszenia i dbając o porządek na czacie. Otrzymanie tej rangi byłoby dla mnie dużym wyróżnieniem oraz motywacją do dalszego zaangażowania i rozwoju na serwerze. Mam nadzieję, że będę mógł udowodnić swoją wartość poprzez sumienne wykonywanie obowiązków i pozytywny wkład w życie całej społeczności.

Reklama

Share This Page