Dokładny nick w grze: daniel1040 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: granie około 3h dziennie żeby sie nie wypalić, za to na ts lubię siedzieć więc ts dłużej Ile masz lat:19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Survival i seablock, mówiąc szczersze nie lubie creativa Jak długo grasz w Minecraft: koło 5 lat, zaczynałem na wersji beta Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: krótko, ale to chyba nie znaczy że nie ogarniam Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nope Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, Robiłem wraz z A.....M Hu...a dla H...k (tak ten z YT) i pare innych małych ról jak mod na sk...e Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick Dlaczego Ty:Bo idzie sie ze mną dogadać, znam mechanikę pluginów, zachowuje elementarne zasady kultury niszcząc cheaterów przy okazji,jestem pomocny,lubię widzieć porządek na chacie i dbam o niego Opisz siebie w kilku długich zdaniach: naprawde? Prawie jak przy przesłuchaniu... Daniel,licealista,Gdańszczanin,ratownik medyczny,lubię psy,nienawidzę kłamców, nie rozumiem geometrii analitycznej ani fizyki , dużo czasu spędzam w lesie( były harcerz) lubie śpiewać na ts, a dziady cz. III to syf Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Typowe xray z gravelu czy latające bloki muzyczne, z bardziej nietypowych powiem ze cheststealer z mpgh może tu zadziałać bo skrzynki sa przypisane do terenu nie do osoby Wymień kilku członków ekipy: naprawdę? ctrl/c ctrl/v? no dobra.. Moderatorzy (Mod) ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| reconnect ||Mod|| pat277 ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| Aikoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 Jakie obowiązki ma Pomocnikrosz.. - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym
Jestem neutralny: Minusy: -Krótki staż gry na serwerze, -Reklama w podaniu. Plusy: -Odpowiedni wiek, -Dobre podanie, -Często Cie widzę na serwerze survival jak i seablock.
EJ EJ EJ czy nekrolog jest reklamą? (w pewnym sensie tak no ale...) oby dwa wymienione serwery juz nie istnieją
Jestem na nie sory Powody u pata lecz zadko cie widze na survivalu. ____________________ POZDRAWIAM MAX!
Pomimo tego, iż w moim zdaniem najważniejszym punkcie się nie rozpisałeś to jestem na TAK. Czuć od Ciebie pozytywny flow. Nie używałeś wyszukanych słów by przekazać to co chcesz, po prostu napisałeś jak jest Poza tym "Gdańszczanin" Wielką bo inaczej nie wypada B)
Patrząc co po niektórych widzę jakieś naczynia połączone zamiast własnego zdania Nie sadzę ze staż serwerowy był jakoś bardzo ważny..Jeśli 3 lata jeździłeś BMW to VOLVO już nie dasz rady? Ale ja tu tylko sprzątam... Poza tym proszę was...komentarz JESTEM NA NIE. bez podania powodów tak troszeczkę igra mi na nerwach wysilcie się chociaż w wytykaniu mi wad Dziękuję tym co dali z siebie więcej niż 3 słowa (wiadomo o kim mówię) Aha i tak "Gdańszczanin" mój błąd
Daniel1040, za te słowa cyt: "...lubię psy,nienawidzę kłamców, nie rozumiem geometrii analitycznej ani fizyki , dużo czasu spędzam w lesie... lubie śpiewać..... a dziady cz. III to syf...." masz ode mnie TAK A teraz juz poważnie: podanie napisane z sensem i z nutką humoru. Ciężko będzie Tobie przebić się, przez ten * gąszcz* dzieci i młodzieży. Życzę powoodzenia.
Jeśli to jest dla ciebie nieczytelne to chyba Wertera nie czytałeś Jak chcesz to mogę dal Ciebie spróbować napisać podanie 13 zgloskowcem :3 Niektórzy mnie widzą a niektórzy nie więc to dziwna kwestia jes3 Pozdrawiam