Dokładny nick w grze: DezerPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3-4 godz. albo więcej. Ile masz lat: Mam 14 lat, niedługo 15. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Zdecydowanie najwięcej spędzam [align=center]czasu na serwerze creative. Jak długo grasz w Minecraft:[/align]Gram w minecraft od wersji aplha 1.2.6 (około 4 lub 5 lat) Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na serwerze craftapple na nowej edycji gram ok. 3 miesiące. (grudzień 2014). Grałem jeszcze w starszej edycji czasami na koncie kuzynki (Roxy91). Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy nie zostałem tutaj zbanowany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Owszem, posiadałem swój serwer oraz byłem moderatorem na serwerze **cr**t. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Ranga Pomocnika posiada następującą komendę: /kick nick - wyrzuca ona gracza z serwera gdy np. zaczął reklamować inny serwer. Dlaczego Ty:Dlatego, że bardzo lubię grać na serwerze creative, uczestniczyć w rozgrywce między graczami, budować budowle i je publikować. Odwiedzam inne serwery oraz włączam się w utrzymanie dobrej atmosfery z graczami. Oprócz tego zawsze staram się pomóc jak najlepiej i jestem aktywny, gdy jestem na serwerze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Marcin, mam 14 lat. Jestem osobą bardzo kreatywną, niekoniecznie w malarstwie, ale za to w modelowaniu. Tworzę modele oraz tekstury do gier sieciowych (np. Team Fortress 2). W minecrafta gram od około 4 lat i bardzo lubiłem grać na serwerach classic, kiedy były one dostępne na stronie. Można było tam zbudować co się chce a jurorzy je oceniali i nadawali rangi. Na serwerze craftapple creative lubię budować budowle dla przyjemności. W wolnym czasie gram na fortepianie, strzelam z łuku do celów i zwiedzam okolice na spacerach. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Przed resetem serwera można wejść komuś na działkę i zobaczyć co ma w środku swojej działki lub w zamkniętych pomieszczeniach. Wymień kilku członków ekipy: ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| Puma_Poland-----------------||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| pat277 ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster ||Pomocnik|| reconnect ||Pomocnik|| RaddiPL Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu. Informuje ViceAdministratora, Administratora o wszelkich problemach, usterkach lub bugach. Pomaganie graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Być aktywnym czyli uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Pozdrawiam DezerPL
No widać że się postarałeś. Jestem na Tak. Ps. Zrób podanie mniejszą czcionką po jest ogromne. ==================Edit============================ Czytając podanie drugi raz zauważyłem że zareklamowałeś serwer podając jego ip co grozi warnem. Zmieniam zdanie jestem na Nie.
Jestem na TAK. Podanie schludne, spójne, ładnie napisane. No cóż, wiek nie jest taki tragicznie mały. Ale: -Reklamowałeś serwer w tym podaniu. (Wynik jednoznaczny ++/-)
Podanie fajne i wszystko okej ale malutki blad 2 miesiace trosze za malo nabierz starzu Narazie pezepraszam na N-I-E
Jestem na TAK Podanie bardzo ładnie napisane, widzę Cię na serwerze i udzielasz się na forum. Tylko jedna rzecz a mianowicie zareklamowałeś serwer kolego...
Jestem na nie ponieważ teraz to ja jestem na creative prawie 24H i cię nie wiedziałam jeszcze jak pomagasz siedzisz tylko i nie udzielasz się na czacie