Dokładny nick w grze: Dyplomata Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Zależnie od tego czy mam coś zaplanowane na dany dzień mogę poświęcić od 2 godzin do ośmiu. Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Gram tylko na survivalu. Jak długo grasz w Minecraft: W Minecrafta gram od roku 2011 z mniejszymi i większymi przerwami. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Prawdopodobnie za kilka dni będzie miesiąc. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie miałem bana, lecz dostałem raz kicka oraz kilka upomnień. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Kiedyś byłem administratorem na pewnym serwerze freebuild. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik posiada tylko komendę /kick, której używa w celu opanowania tych mniej rozgarniętych graczy. Dlaczego Ty: Poświęcam dużo czasu na grę na tym serwerze, staram się uczestniczyć w rozmowach na czacie, gdy jestem w stanie pomagam graczom, czy to na priv czy normalnie. Jestem przyjacielski, chętnie poznaję nowych ludzi oraz lubię współpracować ze wszystkimi. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Michał. Interesuję się informatyką oraz przedmiotami ścisłymi, szczególnie chemią. Po wakacjach idę do III klasy gimnazjum. W wolnym czasie uczę się programowania w C#, prawdopodobnie z tego powodu, że jest najprostszy. W przyszłości planuję zrobić własną grę. Słucham różnych rodzajów muzyki, lecz najwięcej metalu oraz rocka. Swoją przyszłość chciałbym związać z chemią, ponieważ tak jak mówiłem bardzo się nią interesuję. No i lubię delfiny. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: - Bicie przez szkło - Latające noteblocki - Przechodzenie przez zabezpieczone drzwi z uzyciem shifta Wymień kilku członków ekipy: Z modów mamy tylko Marcinka7 oraz ThreeEyedMastera. Pomocników mamy więcej, między innymi stolenlegacy, Yumi, Puma_Poland i Sune1984. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Przede wszystkim powinien pomagać graczom, musi także pomagać moderatorom w utrzymaniu porządku na chacie. Czasem może się zdarzyć, że nawet otrzymamy jakieś dodatkowe zadanie od osób, które mają wyższą rangę.
Jestem na tak -podanie ładnie rozpisane -często jest na serwerze -pomaga graczom -jest miły i uprzejmy
Ja bym mu dała szansę. Potrafi być miły i grzeczny, a kiedy trzeba - stanowczy. Na pewno będzie dobry pomocnikiem do ogarniania dziatwy na czacie. Przemawia za nim odpowiedni wiek, doświadczenie oraz szybko przyswojona wiedza o naszym serwerze. Warto! TAK Pozdrawiam!
No cóż. Podanie takie sobie. Plusy - był kiedyś w administracji - spędza dużo czasu na serwerze - często widuje go na sv Minusy - dostałeś nie jednego leczz kilkanaście kicków wraz z Dyplomata2 - netykieta, obraza ekipy. (Szkoda że nie mam SS bo bym przypomniał) -mocny minus Rasumując jestem neutralny z lekkim przechyleniem na Nie Pozdrawiam Kewin "shoga"
Jestem na TAK. Powody: Podanie świetnie, ładne i na ogół jest ideałem. Nie ma nawet jednego błędu ortograficznego. Bardzo ogarnięty jak na 15 lat. Miły i uprzejmy . Był administratorem czyli ma w tych sprawach doświadczenie. Często przesiaduje na serwerze. PS. marcin58 warn...
Tak jak Protection jestem neutral - Rzadko widzę jak pomagasz - Również widziałam jak obrażasz innych graczy - Niecały miesiąc to trochę krótko. Może złóż podanie za miesiąc i się zobaczy - Według mnie podanie ładne - Często widuję Cię na serwerze
Jestem na TAK. - Podanie ładne. - Zachowanie na serwerze jest w porządku. - Widzę jak pomaga graczom.
nie ma żadnego odgórnego limitu pomocników na serwerze za to czasem ich mało w godzinach przedpołudniowych,więc ktoś dodatkowy mocno by się przydał,jak jednak widać na podaniach nieczęsto trafia się ktoś kto by się w 100% nadawał a Dyplomata w/g mnie jest prawie idealnym kandydatem, tylko zastanawiam sie czy nie popełnił małego falstartu a to podanie nie powinno mieć daty 11.08 czy 11.09 ,no chyba że na próbę ,tak żeby posmakował czy to taka łatwa i przyjemna robota
Jestem neutral - Widzę cię na serwerze często - Średnio pomagasz - Miesiąc to mały czas na serwerze - Podanie nawet nawet
Zmieniam zdanie! Na NIE! Nie widzę jak pomagasz. Nie zawsze jesteś miły. Na początku gry obrażałeś graczy. Podanie bardzo ładne, godne uznania.
Jestem na tak, choć w przeciwieństwie do Ogarniętego, rzuciły mi się w oko dwa błędy ortograficzne: - (...)chętnie poznaje nowych ludzi (...) - W przyszłości planuje (...) Tak powiedziałby "on" czyli trzecia osoba liczby pojedynczej, w przypadku gdy mówisz o sobie, oba czasowniki powinny mieć końcówkę "ę": poznaję/ planuję Ponadto kilka błędów interpunkcyjnych. Mimo tych drobnych uchybień podanie ładne, a kandydat moim zdaniem odpowiedni. Przyjacielski, kulturalny i chętny do pomocy. Myślę że ranga tylko to spotęguje.
http://scr.hu/1asi/nceeo Brak na Ciebie słów Prot. Masz wahania nastroju gorsze niż kobieta podczas "tych dni" .
Jestem na nie. Czas gry na serwerze jest krótki. Nie widzę abyś pomagał na serwerze. Jesteś nieprzyjemny.