Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: Dyrard Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam w grze 6 godzin w dniu. Najchętniej przebywam na serwerze m.craftapple ponieważ spodobał mi się. Data urodzenia: 2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013 wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016-02-22 ponieważ dostałem nowego kompa i zmieniłem internet ale już grałem na tym serwerze w 2016 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak na mój i kuzyna serwerze byłem Wlascielem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic ponieważ podobam mi się jaki jest. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązek pełni taki że, pomaga innym graczom i administaracji serwera np: budowa czegoś ogarniecie czatu. Uprawnienia /mute, /ban, /tempban, /jail, /kick, /fly, /gm 1 itp. I to by było na tyle liczę na dobrą odpowiedź