MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Elitoss

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Elitoss :), 11 February 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

Imię: Paweł

Dokładny nick w grze:
    Elitoss

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W pon,srody i piatki gram od 4-5h w wtorki i
    czwartki 2-3 a w weekendy 6-8. Na serwerach przebywam na Open choć chce zacząć na survi

Data urodzenia: 09.10.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Był to rok 2014 wersja 1.7.10

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Pamietam ze był to grudzień 2015 (czyli prawie 2016)

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Jak dobrze pamiętam nie

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie posiadam choć w glowie nie raz miałem to w planach

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Mogę to podzielić na dwie grupy: grupa,,Gdybym miał Wyższą range'' i ,,Gdybym
    miał range Policjanta''

,,Gdybym miał Wyższą range''
    -Zrobiłbym nowy tryb
    -Jeśli przez dłuższy czas nie zrobili nowego pluginu do skinów wymyślił jakiś sposób na nowy czy cus

,,Gdybym miał range Policjanta''
    Tutaj miałem jedną rzecz ale już
    zapomniałem xd

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Uprawnienia:
    /kick [Nick] Powód-Wyrzuca gracza z serwera
    /tempmute [Nick] Czas Powód- ,,zaszywa usta gracza''
    /unmute [Nick]-,,odszywa usta gracza''XD
    Obowiązki:
    -Pomagać Moderatorowi w ogarnianiu chatu
    -Pomagać graczom
    -Zgłaszać wszystkie błędy zauważone na serwie

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym być pomocnikiem ponieważ:
    Prawie wgl nikt z administracji nie poswięca czasu na openie.
    I dlatego żeby graczom lepiej się grało.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Spytam się dwie strony o co poszło i spróbuje załagodzić sprawę,jednak gdy ktoś
    nie będzie się mnie słuchał tylko notorycznie przeklinał dam mu kicka itd.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Posiadam i to duże

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak podałem na górze jestem Paweł.Interesuje sie głownie sportem i
    historia.Gram w gry:World Of Tanks,Minecraft i w War Thunder. W szkole 3/4 klasy mnie lubi,Jak miałbym sie opisac to te
    cechy charakteru bym użył : Zabawny,rozmowny i ciekawski.Wracając do szkoły moje oceny to głownie 3,4(rzadko dostaje inna ocenę a przedmioty szkolne ktore interesują mnie najbardziej to: Historia i WF.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:W grze ,,Minecraft'' podoba mi się to że jest kreatywna,można robic to co się chce!

Określ swoją dyspozycyjność:Głównie gram o godzinach 16-22.

Umotywowanie podania: Mam nadzieje ze dostane pomocnika :D

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • List
    Reklama
  2. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Wady:

1.Nie jesteś aktywny na forum.

2.Nie poświęciłeś wystarczająco dużo czasu na napisanie podania (podanie jest za krótkie).

3.
    -Pomocnik nie ma uprawnień do tworzenia nowych trybów.

4.
    - Co ma piernik do wiatraka (przeklinanie do kłótni). Nie zawsze podczas kłótni gracze używają wulgaryzmów.

5.
    - Za mało informacji.

6.
    - Brak rozbudowanych zdań.

7.
    - Nie na temat.

Jestem na NIE :)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
    #2 Feroxer1, 12 February 2018
    Last edited: 12 February 2018
  3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Podanie krótkie, ortografia leży i kwiczy przez co podanie jest nieestetyczne, praktycznie zerowa aktywność na forum.
    Ranga policjanta? Pierwsze słyszę. *tfu*
    Słabo..
    To nie jest umotywowanie. *tfu*
    Masz ode mnie duże nie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • List
  4. XxkasianinjaxX

XxkasianinjaxX Użytkownik

Rzadko widoczny na forum. Nie widzialam abys pomagał.
    No slabo i wątpie.

NNa nie

5. Crytal

Crytal Użytkownik

Witaj Sebastianie!

Podanie ładne, aczkolwiek ortografia słaba.

Na Forum się nie wypowiadasz.

Słabe umotywowanie.

Z opisu własnej osoby niczego się nie dowiedziałam o Tobie.

Na nie.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc, daj się poznać Graczom lepiej, pomagaj, składaj skargi oraz nie daj się złapać na gorącym uczynku!!! :p

• List
  6. Kurde Play

Kurde Play Użytkownik

Cześć! Jak grasz tak długo, to dlaczego Ciebie nikt nie widział? Dobra nie ważne, przejdźmy do oceniania twojego podania!

A gdzie tu przecinki, albo ą, ś, lub jakiś inny znak!

Mhm... Gdybyś miał, ale nie masz. I chyba nie zrozumiałeś co trzeba było napisać. Co byś zmienił jako Pomocnik ! A nie gdybyś miał wyższą range. Na wyższą range musisz sie spisać najpierw jako Pomocnik.

Troszeczke za mało tych obowiązków. Pomocnik ma ich wiecej. Poza tym po co te XD ? Przecież to jest tak w 95% poprawna odpowiedź!

Spokojnie, gdzie ci sie tak śpieszy? Piszesz za krótkie zdania, w dodatku bez znaków interpunkcyjnych i niektórych liter polskiego alfabetu. No fakt, administracja rzadko wchodzi na OCV. Ale wytłumaczy mi ktoś te zdanie? ,,I dlatego żeby graczom lepiej sie grało.'' Co dokładnie miałeś na myśli? Mogłeś to rozpisać, ale widać, że gdzieś ci sie śpieszyło, bo podanie jak na podanie jest straszecznie krótkie.

To nie odpowiedź, mogłeś to bardziej rozwinąć. I tutaj mogłeś również dać, jaką afere bardzo popularną wytworzyli gracze w połowie 2017 roku. Gracze nie są na tym serwerze tacy nie mili i napewno by Ciebie nie obrażali.

Oj coś słabo sie rozpisujesz. Jednak po przecinku nie pisze sie już dużej litery. Jednak chyba tutaj i w poprzednim punkcie ukazały sie przecinki. Poza tym zdania nie są masakrycznie długie. Są jak na mój wiek krótkie, jednak jak dla Ciebie takie zdanie jak np. pierwsze jest długie, to okej, twoja sprawa. Tu mogłeś pokazać, jaki jesteś kreatywny i opisać swoją osobe, co lubisz robić, którą z wymienionych gier najbardziej lubisz itd.

To zdanie jest tak krótkie i mało rozwiniete, że nie mam zamiaru dalej tego komentować...

To nie umotywowanie...

Dobra podsumowując, nie udzielasz sie nigdzie, nie kojarze twojego nicku, a gram w godzinach: 11-22 . Podanie jest za krótkie, w pierwszych zdaniach ortografia leży. W sumie żadnych plusów tu nie miałem szansy wyłapać, a wiec jak już pewnie sie wszyscy domyślają;

Na NIE.

• List
  7. Hammered

Hammered Użytkownik

Plusy :
    》dyspozycyjność

Wady :
    》słabe umotywowanie
    》mało rozbudowane zdania w opisie twojej osoby
    》podanie wygląda na napisane na szybko
    》tak naprawdę nie napisałeś co chciałbyś zmienić na serwerze bo składasz podanie na pomocnika a nie na wyższą rangę

Ja jestem na NIE

• List
    Reklama
  8. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Witam przyszła moja kolej na przeczytanie twojego podania i go ocenienia, a więc już lepiej bym zaczął.
    No fajne to podzieliłeś ale pamiętaj tutaj nie ma takiego czegoś jak policjant a wyższą rangą dla ciebie to będzie Pomocnik jak Cię przyjmą i pamiętaj on nie ma przywileju do robienia nowych trybów itd.
    A co byś zrobił jakby nie przeklinał? Pytam się ponieważ gracz może w inny sposób się kłócić z innym graczem.
    Rozumiem fajnie, że posiadasz, ale mógłbyś to jakoś pokazać? Lub chociaż mogłeś trochę się więcej rozpisać. Sam wiem, że w swoim podaniu się nie rozpisałem, ale ja pokazuje bardziej to w grze.
    To nie są rozbudowane zdania. Jest to bardziej twoja historyjka.
    To nie jest umotywowanie. Jest to bardziej twoja odpowiedź, że masz nadzieje, że będziesz miał Pomocnika.

Nie wiedziałem czy pisać tutaj Plusy i Minusy ale no już napisze, więc

Plusy:
    -To że jesteś dyspozycyjny
    Minusy:
    -W jednym pod punkcie nie masz rozbudowanych zdań
    -Ortografia (Możesz mieć zawszę jakąś dysgrafię lub coś innego dlatego ten minus jest mniej ważny dla mnie)
    -Podanie wygląda tak jak byś pisał na szybko. No ale mogłeś poświęcić dużo czasu tak naprawdę.
    -Pokazałeś, ale zarazem nie, że jesteś kreatywny w pod punkcie

-Te forum, ale reszta już to pisała do góry, więc już dajmy sobie z tym spokój

Za dużo minusów...Jestem na NIE! Pograj kolejny miesiąc na CraftApple. Zacznij więcej pomagać dzisiejszym graczom i odwiedzaj nasze forum częściej. Po tym czasie jak spełnisz te rzeczy i zobaczę u Ciebie poprawę będę pewnie wtedy mógł dać Neutral lub nawet na Tak.
    -Pozdrawiam Skyraf

@GallusXD wiem, że może pokazywać i dziękuje, że powiedziałeś, iż źle oceniam postaram się na następne razy poprawić

• List
    #8 _Zyraf_, 12 February 2018
    Last edited: 12 February 2018
  9. GallusXD

GallusXD Kozak

No, ale on też może je pokazywać w grze.

Źle oceniasz, najpierw się naucz oceniać, a potem pisz podania Skyraf

Elitos, na górze wszystko jest, jestem na NIE.

Ps. Podanie nie czytelne i oczo-je*ne

10. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

Odpowiadając na wszystkie odpowiedzi widzę że mam jeszcze dużo do poprawy.
    Tak jak paru z was napisało poprawie się i za miesiąc zrobię nowe podanie.
    A i jeszcze KurdePlay: Nie wiem jakim cudem mnie nie widziałeś? Nawet kot może o mnie powiedzieć jedno zdanie...

Edit.(by nie spamic)- Snow wiem, poprawie się i za miesiąc napisze kolejne podanie

• Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • List
    #10 Elitoss :), 12 February 2018
    Last edited: 14 February 2018
  11. Kurde Play

Kurde Play Użytkownik

Przynajmniej za moich godzin grania.

12. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Witaj,

Widuję Cię na serwerze, ale nie pomagasz. W ogóle nie piszesz na czacie.
    Aktywność na forum praktycznie zerowa.
    Moim zdaniem powinieneś poczekać miesiąc, przez ten czas popracujesz nad "pomaganiem" itd.

Niestety jestem na nie.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
  13. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Uwielbiam. Taką postawę szanuję i doceniam. Duży plus!

• Lubię To Lubię To x 2
    • Optymista Optymista x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page