Dokładny nick w grze:GravellynPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godziny Ile masz lat: 15 niedlugo 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: nie pamiętam ile ale długo Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak pełniłam ją nawet na tym Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): kick nick powód Dlaczego Ty: Zaczynam gre na tym serwerze od nowa i fajnie by bylo powrócić do tej funkcji Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Milena. Chodzę do gimnazjum 4 im. Jerzego Brauna.Jestem osobą z charakterem. Jestem miła, zależy od mojego humoru Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Miałam długą przerwe wiec nie widzialam jeszcze Wymień kilku członków ekipy: Phantom Scerw reconnet Pat277 Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagac nowym graczom Ogarniac czat Zglaszac blendy vice lub adminowi [hr] Jesli chodzi o konto to na forum zapomnialam hasla
Wydaje mi się że to jest kolejna osoba, która podszywa się pod byłą osobę ekipy. Popek713 zadał jej pytanie jak ma na imię a ona 10-15 min później Mam na imię Milena, a dodatkowo widziałem w "Kto online" Że ktoś akurat w tym momencie czytał podanie gravellyn hmmm.... ciekawe. Link do podania: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1229&highlight=gravellyn Dodatkowo: -Mało estetyczne podanie, -Krótkie podanie, -Nie widzę jak pomagasz na czacie. I takie pytanie- Dlaczego nie grasz na serwerze pod nickiem Gravellyn tylko GravellynPL?
Ja nie moge zaraz mnie cos trafi [hr] Gram duzej od was a wy nie umiecie podroby od orginalu fozpoznac
Kiedys byłaś w ekipie- wylano Ciebie, dostalaś drugą szansę- olałaś Nas. Teraz wracasz i walisz posty z wielką arogancją. Napisałaś: "Nie mam do was słow może infi lub Phantom to zrozumie" Pytanie retoryczne: wróciłaś do Nas? Czy do Infiego i Phantom-a? Skoro do nas *słów* nie masz....
Co wy macie do niej? nie znacie jej długo ponieważ gra tu dość długo niż ty viola, to że ją wywalili to przez to że wyjechała i nie była długo na serwerze jagby była podszywka nie pisała by do mnie cześć! pamiętasz mnie thereverend? ja ją pamiętam gra tu już od 2-1 lat i jest fajna i spoko dziewczyna ludzie !
thereverend, gram od maja2014, a Gravelyn od czerwca2014. I nic do gracza o tym nick-u nie mam. Pamietam jak pisala, że wyjeżdża i to jej prywatna sprawa i ok. Po prostu jestem tego zdania co MrAstar i Adsone. I słowo do Gravelyn: Fajnie, że wróciłaś, pograj trochę, daj sie poznać nowym graczom. Trochę czasu mineło, serwer i regulamin tez się trochę zmienił. Daj sobie troszkę czasu i wtedy napisz podanie