Dokładny nick w grze:GWkuba Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4h Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: od poczatku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick Dlaczego Tyonieważ lubie pomogać i znam sie na mc Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Lubie grac w mc. Jestem aktywnym graczem. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: przechodzenie koniem przez sciane( tylko to zauwazylem) Wymień kilku członków ekipy: ,reconnect,wymiatacz23,pat277 Jakie obowiązki ma Pomocnikomagac i odpowiadac na pytania graczy,tlumaczyc innym
Jestem na Małe T-A-K. [/color] Ponieważ: - Nie widzę, żebyś udzielał się na czacie globalnym. - Nie udzielasz się na forum craftapple. - Ekipa to: - Moderatorzy - Pomocnicy --------------------------------- - Administracja najwyższa to najwyższa władza serwera która może robić na serwerze co chce, jego zdanie jest ostatecznie i nie podważalne. - Vice/Administracja- Posiada on dużo komend administratora, Jest to wyższa ranga niż Moderator. Może wymierzać odpowiednie kary jak to Moderator oraz Vice/Administrator komendą ban, temban, Warn. I widzisz Administracja się różni od Ekipy. [hr] I oczywiście Administracja najwyższa może również dawać graczom odpowiednie kary. Bo przecież to Administracja najwyższa.
By było fajnie jak byś poprawił też bugi. Napisz np. - Przechodzenie koniem przez ściany. [hr] Jak to zrobisz to będę na tak.
RE: Podanie GWkuba o range pomocnika A i zły prefix musisz napisać w Temacie Podanie. Cytuje: Podanie (twój nick.)
Jestem na NIE 1) Ani razu nie widziałem Ciebie na serwerze. 2) Niby grasz od ,,początku" a zauważyłeś jeden bug na serwerze. 3) Nie wciskaj nam tu kitu zarejestrowałeś dzisiaj czyli 07.03.2015. 4) Rejestrujesz się na forum a po chwili piszesz podanie. 5) Nabierz stażu na serwerze poznaj błędy i bugi. 6) Nie udzielasz się na forum. 7) Na SeaBlocku są potrzebni pomocnicy.