Dokładny nick w grze: Haker155 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5 godzin Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Nie grałem tutaj Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Na każdym serwerze komendy są inne Dlaczego Ty: Byłem HeadAdminem i Technikiem na 3 serwerach więc mam doświadczenie. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Po upadku ostatniego serwera na którym pracowałem zacząłem szukać czegoś nowego po forach i stronach. Znalazłem to forum więc pomyślałem że się zgłoszę.
Jestem na NIE Powody * Nie udzielasz sie na forum * Nigdy cie nie widzialem na serwerze * nie pomagasz * Podanie krotkie, malo rozpisane * brakuje pare pytan * Nie znasz komend * Nigdy niie grales na serwerze a chcesz byc pomocnikiem! Pozdrawiam Fejm
Na nie pograj dłużej za miesiąc zloz jeszcze raz podanie i napisz dluzsz jak narazie na nie Pozdrawiam ChiefChirpa
Zbyt krótkie to podanie, brakuje kilku punktów. Udzielaj się na forum, pomagaj na serwerze i napisz ponownie za miesiąc